Грађанима крче црева-УГРОЖЕНА предизборна тишина!

Кршење предизборне тишине је кренуло са југа Србије

0

Јуче рано ујутру, у јеку предизборне тишине, прво су закрчала црева грађана са југа Србије, да би се брзином светлости крчање проширило на целу територију републике Србије, пренели су сви светски медији.

Јуче пре првих петлова зачула су се прва крчања црева становника Прокупља, Ниша, Пирота, Лесковца и Куршумлије, чиме је нарушена предизборна тишина уочи превремених парламентарних избора у Србији. Ови непријатни и узнемирујући звуци су се затим проширили и на територију Срема, Мачве, Рашке, Баната, Шумадије и Поморавља да би убрзо захватили и све београдске општине, изузев пар вила на Дедињу и једне вишеспратнице у Немањиној улици.

-Забележено је до сада широм Србије укупно 6.737.808 крчања црева грађана са правом гласа. Од тог броја 51,3% крчања спада у високофреквентна са јачином већом од 90 децибела. То је озбиљна бука која је у потпуности угрозила предизборну тишину чиме се и регуларност самих избора доводи у питање – саопштено је из Републичке изборне комисије.

Опозициони лидери су истакли да ће, уколико се кршење предизборне тишине настави, повући своје листе из изборне трке јер је немогуће да грађани, услед толике буке, на биралишта изађу у миру и тишини. Реагујући на ову изјаву, владајуће странке су поручиле да је реч о оркестрираној хајци на премијера који разуме грађане и њихове проблеме са цревима те да ће још јаче и истрајније наставити да се бори за њих и будућност њихових абдомена.

Марко Ковач, ЊузНет

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*