Gradonačelnik Kosovske Mitrovice svečano PUSTIO U RAD KONTEJNERE!

0

Gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić presekao crvenu vrpcu na kantama i tako se pridružio kolegama koji su svečano otvarali semafore, liftove, javne toalete

Kontejner s pet zvezdica u Kosovskoj Mitrovici… Ne, ne gostuju glumci s predstavom Dušana Kovačevića. Ovo nije gluma. Ovo je, nažalost, istina.

 

Srpskim političarima izgleda nije dovoljno što su se blamirali svečanim otvaranjem semafora i javnih toaleta. Sada su rešili da preseku crvenu vrpcu na 25 kontejnera! Predvođeni gradonačelnikom Goranom Rakićem, napravili su pravu ceremoniju, pozvali lokalne medije… I po ko zna koji put postali predmet sprdnje po društvenim mrežama.

 

Ova informacija iz Kosovske Mitrovice neminovno nas vuče u podsećanje na nebuloze iz bliže prošlosti. Kandidat URS za gradonačelnika Niša Branislav Jovanović u selu Dinje Vlase ponosno je otvorio most od sedam metara, sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin u vreme kad je bio na čelu Ministarstva za rad svečano je u Apatinu u pogon pustio lift u Domu za stare…

 

I da ne nabrajamo. Ko je zaboravio, lakše će se setiti kad pogleda fotografije. A ko zaboravio nije, sigurno mu je na um palo još pregršt ovakvih idiotarija srpskih političara…. Kao onomad kad su otvarali poljski ve-ce.

POSTAVI ODGOVOR

*