ХАОС У СРЕБРЕНИЦИ: Светосавска академија почела дојавом о БОМБИ

Из Центра јавне безбједности Зворник је потврђено да су у 16.20 примили анонимну дојаву

0

Због дојаве да је у сали сребреничког Центра за културу постављена експлозивна направа, одржавање манифестације Светосавске академије је вечерас премештено на градски трг. Дојава о подметнутој бомби у Дому културе у Сребреници била је лажна, утврдила је полиција прегледом просторија.

Из Центра јавне безбједности Зворник је потврђено да су у 16.20 примили анонимну дојаву да је постављена експлозивна направа у сали сребреничког Центра за културу, где је у 17 часова била планирана Светосавска академија.

Портпарол Центра јавне безбедности Зворник Миљан Бобар рекао је да је провера просторија у овом објекту завршена у 18.20 часова.

Он је додао да је о овом случају обавештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Бијељини.

Традиционална шеста Светосавска академија у Сребреници одржана је вечерас први пут на отвореном због дојаве о подметнутој експлозивној направи у сали Центра за културу.

Из Центра јавне безбедности Зворник је потврђено да су у 16.20 примили анонимну дојаву да је постављена експлозивна направа у сали сребреничког Центра за културу, где је у 17 часова била планирана Светосавска академија.

Телеграф.рс/Срна

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*