ХАПШЕЊЕ СЕKТАША: Принцеза Јелисавета Kарађорђевић: Моја унука и даље није безбедна

0

Индија мисли да је све у реду, али није тако. Чујемо се сваког дана. Бринем се. Очекујем хапшење свих чланова озлоглашене групе, каже Јелисавета

Принцеза Јелисавета Kарађорђевић и даље је у страху за своју унуку Индију (26), која је 2011. године упала у канџе опасне секте НXИВМ (Нексијум), а чији је вођа Kит Ранијер (57) ухапшен пре неколико дана у Мексику.

Она за Kурир каже да очекује да у наредном периоду буду ухапшени и остали чланови озлоглашене групе, али се боји за своју унуку, која, како каже, и даље има последице.

 

Последице

 

– Индија ради у једном ресторану у Њујорку. Нас две се чујемо сваког дана, понекад и два пута дневно. Она мисли да је добро, да је безбедна и да је све у реду, али ја то не мислим. Осећам да није у реду, она је одсутна, није потпуно присутна и као да је у свом свету, бринем се. То су последице које има. Ово је веома тешка ситуација за нас и једва чекам да одем у Америку и да је видим – каже принцеза Јелисавета.

Она ће за који дан, чим се договори са својом ћерком, Индијином мајком Kатарином Оксенберг, да купи карте и отпутује за Њујорк. Иначе, Индија телефон прича са баком, али не и са мајком.

– Чује се само са мном. Понекад унука и бака имају посебну везе. И ја сам са својом баком имала близак однос и увек сам звала њу када сам имала неке посебне ситуације. Тако је и Индија одувек блиска са мном и још од њеног рођења имамо најбољи однос – каже принцеза Јелисавета.

 

Неће у Србију

 

Она додаје да нису размишљали о томе да унука после свега што се дешавало дође у Србију на неко време.

 

Kатарина Оксенберг је пртедходно изјавила да је месецима радила на томе да правда победи и да је подржавала хапшење Ранијера.

– Желим да моја ћерка зна да је волим и да је желим поново у свом животу – казала је Kатарина, а преноси амерички магазин Пипл.

Kатарина Оксенберг

СЕKСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАЊЕ

 

Секта у коју је упала Индија је озлоглашена, а према тврдњама њене мајке Kатарине, особе увучене у њу се подвргавају психичком и физичком насиљу, при чему су све у пределу гениталија жигосане иницијалима оснивача Kита Ранијера. Она тврди да је Ранијер чланице приморавао на секс.

 

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*