Харадинај ипак гостује код Марића у „ЋИРИЛИЦИ“

0

Гостовање председника председника приштинске владе Рамуша Харадинаја код Миломира Марића у емисији „Ћирилица“ изазвало је огромну пажњу јавности.

Нисам ни сањао да ће најава телевизијског интервјуа са председником владе у Приштини изазвати такве реакције, чак и најаву демострација испред зграде телевизије – каже Миломир Марић и додаје да се није обрукао у интервјуу са Харадинајем и да му је у лице рекао оно што нико други није успео.

– Увек ме је чудило што су Албанци медицински феномен: дрога код других изазива зависност, а код њих независност – наставља Миломир Марић, који је емисију почео речима да се мора разговарати, иако је већина Срба од њега очекивала да се према Харадинају понесе као Гаврило Принцип или Милош Обилић и да га пред камерама стреља или распори.

Гледаоци ће бити изненађени када чују да је Рамуш Харадинај два пута ослобођен оптужби за ратне злочине пред Хашким трибуналом, не само што су сведоци ликвидирани, што се наглашава у пресуди, већ и зато што је један Србин из Београда, који је радио за српску војску, послао у Хаг телевизијски снимак који је довео до ослобађајуће пресуде.

Интервју са Рамушем Харадинајем, који је вођен у Приштини, у емисији „Ћирилица“ коментарисаће најугледнији српски адвокати и тужиоци, са вишегодишњим искуством из Хага, који ће објаснити зашто су тамо ослобођени сви који су чинили злочине над Србима, док су српски председници, министри, генерали и комаданти разних нивоа осуђени на више од хиљаду година робије

 

Хепи ТВ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*