HILARI KLINTON: Zahvaljujući meni Srbi su počašćeni NATO bombama

1

Hilari Klinton je tokom jednog intervjua za američki magazin pojasnila kako je nagovorila svog supruga, tadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Bila Klintona da bombarduje SR Jugoslaviju. Naime, ona je rekla da je prilikom telefonskog razgovora sa Bilom na sve načine pokušavala da ga nagovari na to. On se u početku mnogo protivio, bio je zabrinut jer se bojao reakcije NATO i eskalacije daljih sukoba.

Međutim uspela je da ga ubedi da je to ispravno i da na kraju 20. veka SAD ne mogu da dozvole zločine i ubijanja nedužnog naroda.

Uostalom zato i postoji NATO, da brani naše interese u svetu“, dodala je Hilari na kraju razgovora. Već sledećeg dana američki bombarderi pod zastavom NATO-a započeli su vazdušne napade na tadašnju SR Jugoslaviju, što je dovelo do stradanja nevinih ljudi ali i do razaranja infrastrukture. Kako i da li Hilari Klintom može da spava budući da je svesna pakla koji je po njenom nagovoru američka administracija priredila nedužnom srpskom narodu? Bog zna i on će da sudi.

 

Izvor: Gazeta / americanthinker.com

1 KOMENTAR

  1. ne grize nju saves, nju ne interesuje sudbina nasega naroda i dali ce nas narod da pati isto kao sto ih nije interesovala sudbina indijanaca. Nije jedina greska njena sto su nas oni bombardovali zabranjenim ozracenim bombama. Najveca greska je sto ona ne razume da niko nije nikada silom i nasiljem uspeo da zavlada svetom a nece nikad ni uspeti. nama nisu potrebni ratovi vec strpljenje, kao sto nas vera u Boga uvek ucila na to. Ne treba da mrzimo nikoga jer niko od mrznje nije imao nikakvo dobro ali moramo da volimo i postujemo prijatelje. Granice su se uvek menjale i pomerale a uvek ce se i pomerati ali nas narod mora da opstane a ne da izginemo kao Indijanci.

POSTAVI ODGOVOR

*