Хирург честитао Дан Републике Српске

0

Александар Хирург, вођа мото-клуба „Ноћни вукови“ честитао је грађанима Републике Српске велики празник, Дан Републике Српске.

„Дан Републике Српске честитам свим несебичним, великим и смелим људима, који нас воле пламеном љубави – заслужени и победнички празник!

Председник Републике Српске Милорад Додик је главна фигура у борби за јединство српског народа и за контра-наступ руског света на Балкану. Веома ми је драго што сам сазнао да ће ми бити додељена државна награда коју ће ми председник Републике Српске лично предати!

На свечаној паради,учествовали су и чланови мото-клуба „Ноћни вукови“. Међу гостима био је и мој пријатељ – председник Јужне Осетије Анатолиј Бибилов. На фотографији поред председника Републике Српске је `ноћни вук` Горан Тадић.„, саопштио је Александар Хирург.

Подсетимо, Хирург је прошле године честитао српском народу и велики празник Видовдан.

„Велики непокориви Срби! На овај велики дан за вас, ја сам у мислима међу вама и моје срце је испуњено захвалношћу, дивљењем и тугом. Осећам се тако као што и ви гледате нас, у нади за препород. Ви сте кроз векове, ратове, крв и сузе и православну веру, изражавали велику љубав према Русији.

Восток

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*