Hit igra: Skupljajte šljive sa Predsednikom, pecite rakiju, kupite diplomu (VIDEO)

1

Ovih dana se na servisu „Google Play“ rezervisanom za aplikativnu podršku korisnika uređaja zasnovanih na Android operativnom sistemu pojavila video-igra pod naslovom „Tomovača“.

igrica-tomovaca-3Kako u opisu igru njeni tvorci, studio „Lukica“ kažu: „Helikopter se pokvario, džiperi su se zardržali u Zaječaru, pa se Toma zaputio kroz šljivike i livade. Pomozi mu da sakupi što više šljiva i napravi rakiju. Uništi pivske krigle tako što ćeš da skačeš na njih. Ne dozvoli da te hmelj izmelje. Koristi Tominu vernu čuturu kako bi odbijao neprijateljske manevre. Skupi bar 15 šljiva i onda je vreme za TOMOVAČU!!!

unnamed

U najkraćem, cilj ove desnoskrolujuće platformske igre urađene na sličan način kao legendarni „Super Mario“ je da vodeći Predsednika obučenog u narodnu nošnju, izbegavate razne prepreke, od kojih su najopasnije pivske krigle, jer je poznato da „rakijski“ ljudi nisu preterano zainteresovani za pivo. To činite tako što krigle uništavate čuturicom punom rakije, koja se tokom te aktivnosti troši. Srećom, na tom putu nailazite i na plodove šljive, a kada skupite 15 šljiva, vreme je da skoknete do Bajčetine i ispečete rakiju. Kada izgubite „život“, lično će vam se „obratiti“ Predsednik sa svojim čuvenim govorom održanim na prijemu srpskih olimpijaca nakon dolaska iz Rija…

Naravno, kao i u svakoj igri ovakvog tipa, postoji i svojevsrni „štit“, kojeg kada uključite, smešta Predsednika u rakijsko čokanjče, dok se muzika menja i čuje se refren legendarnog hita Mitra Mirića, „Ne može nam niko ništa“! Tada za Tomu ne postoje prepreke.

Takođe, tu je i „super-bonus“ kojim možete da „zaštitite“ Predsednika. On je predstavljen u vidu anđela u liku Bore Drljače, koji „vaskrsava“ Tomu uz taktove pesme „Stari vuk je još u punoj snazi“

A ako pažljivo igrate, ne trošite šljive na pečenje rakije i skupite ih bar 400 komada, zauzvrat možete Predsedniku da kupite lopatu koja je „delotvornija“ u „borbi“ protiv pivskih krigli, odnosno DIPLOMU! Kada mu kupite DIPLOMU, za Predsednika je samo nebo granica!

M. Rakić, PATRIOT

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

*