ХРВАТИ KУKАЈУ НА СРБЕ: Посвађали су нас са Русима због Мундијала! (ВИДЕО)

0

Наиме, комшијски медији наводе да су Руси првобитно прихватили извињење за инцидент у режији репрезентативца Хрватске Домагоја Виде и члана стручног штаба Огњена Вукојевића, али да су затим подлегли српској офанзиви и поново се наљутили.

Вида и Вукојевић су после победе над „баћушкама“ на пенале у четвртфиналу Светског првенство, узвикивали: „Слава Укајини“, што су снимили, а затим је члан Далићевог стручног тима тај снимак поделио на друштвеним мрежа.

Поклич: „Слава Украјини“ користи се у украјинској војсци, а коришћен је и када су се Украјинци током Другог светског рата борили на страни нацистичке Немачке.

Вида и Вукојевић, иако сада тврде да су се шалили, јасно су подржали Украјину у сукобу са Русијом.

И наводно, када је Вида рекао да се шалио, Руси су му опростили?!

 

 

 

 

А онда су, према хрватским медијима, њихове српске колеге дигле толику фрку да је ођекивало до Русије, па су тамо променили мишљење.

Почасни председник Фудбалског савеза Русије захтева од ФИФА жестоке казне за двојицу Хрвата, које је светска кућа фудбала само опоменула.

Високи руски званичник Франц Kлинцевич је рекао:

„Овако нешто су само Хрвати себи дозволили на овом првенству. Драго ми је да никада нисам навијао за Хрватску, јер су издајници нашег словенског света“.

Познати блогер Вадим Манукјан је покренуо петицију да се и Вида избаци са Светског првенства (Вукојевића су сами Хрвати отерали).

Најоригиналнији је био познати музичар Јосиф Пригожин, који је рекао:

„Штета што ту поруку нису послали пре утакмице, јер би шансе за победу Хрватске била никакве“, јасан је био Пригожин.

И још милион таквих примера… Све због српских медија.

курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*