Хрвати организовали хаос на дербију!

0

У ОРГАНИЗАЦИЈИ нереда током 156. вечитог дербија учествовало је најмање стотину људи, а српске безбедносне службе тренутно оперативно обрађују најмање шесторицу Хрвата, и по једног Грка и Бугарина – сазнају „Новости“.


Према нашим добро обавештеним изворима, у режију немилих сцена на Партизановом стадиону, укључене су и поједине стране службе, иако се рефлектор јавности усмерава на причу о сукобу завађених фракција међу присталицама црно-белих.

 

Саговорници нашег листа тврде, наиме, да су навијачке групе „Вандал бојс“ и „Забрањени“, који су годинама у сукобу са кровном организацијом „Гробари 1970″“, заиста хтели јуче на силу да прузму примат на „југу“, али су практично послужили као батина у туђим рукама.

 

– Све индиције говоре да није реч само о сукобу навијачких фракција и да су поједине групе хулигана употребљене као оруђе страних обавештајаца, који су од почетка године значајно појачали присуство у нашој земљи. Неко је очигледно имао намеру да се нереди са стадиона прелију и на улице Београда и да се на тај начин наруши безбедност и стабилност не само главног града. Уосталом, ружне слике са стадиона Партизана већ су обишле свет, тако да је укаљано лице не само српског фудбала већ и наше државе.

Подсећамо, током опште туче на Партизановом „југу“ повређено је најмање 19 навијача, а један је у тешком стању превезен на Војно-медицинску академију. Овај инцидент прати и један нонсенс – преузимање „шипке“ планирано је баш на дербију, што се до сада никада није догодило. Све то упућује на сумњу да није реч само у баналном и скандалозном рату за превласт међу „гробарима“, него да су прави креатори хаоса изван табора „Вандал бојса“ и „Забрањених“.

Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*