Хрвати се увлаче Трампу: „Тесла је био Хрват, ми смо измислили струју!“ (ВИДЕО)

0

Европским земљама које су видео спотовима покушале да убеде новог америчког председника да баш оне, одмах након Америке, буду „друге на свету“, придружила се и Хрватска. Међутим, наши суседи одлучили су се за јединствену концепцију: уместо другог, траже треће место, а међу главним „адутима“ за освајање ове позиције је тврдња „Никола Тесла је био Хрват, ми смо измислили струју“.

Никола Тесла је био Хрват, то сви знају. Он је био веома паметан човек, председниче. Не као ви. Ви сте много паметнији – стоји у снимку.

Осим тога, Хрвати поручују да око Дубровника имају „најбоље могуће зидове“, као и да могу да понуде одличну радну снагу за грађење истих – Босанце. Ни у овом споту, Хрвати нису могли да заобиђу Србе, па се тако наводи да су „њихови суседи Срби губитници, који су покушали да направе велику Србију, али им то није пошло за руком“.

Такође, Хрвати у поменутом споту наводе да су све лоше ствари које се пласирају о њиховим политичара „лаж, и да су они дивни људи“.

– Ипак, наши политичари су јефтини и могу се купити – наводи се, између осталог, у поменутом снимку.

Ову урнебесну кампању са сатиричним снимцима су започели Холанђани, а придружили су им се Швајцарци, Данци, Немци, Белгијанци, Португалци…

 

 

 

 

 

 

Блиц

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*