Хрватска осудила Сороша! Он узвратио ударац моблизацијом ПЕ*ЕРА!

0

Неке су ствари једноставно знаковите, реците нам своје мишљење!

Прије него вам пренесемо садржај повијесне пресуде Георгеу Сорошу коју су у име хрватског народа донијели чланови Хрватског етичког судишта у суботу 11. вељеће, а коју масовни медији у Хрватској нису ни споменули, морамо примијетити да је управо након те пресуде навечер наводно извршен напад сузавцем на ЛГБТQKЛИY…. заједницу, након чега је ова мањинска заједница ‘сексуалаца’ оптужила цијели хрватски народ за дискриминацију те су својом апсолутно непровјереном и неаргументираном осудом засјали на свим насловницама сорошевских медија у Хрвата и нису се с ње скидали пуна два дана. Иако није доказано да је у питању ЛГБТQXYKЛY партy, нити је доказано да је напад био усмјерен на хомосексуалце, нити је доказано да је то направио Хрват, нити је доказано да је тај сузавац био ‘мржња’ према њима а не рецимо према власницима клуба, нити је доказано да то можда није бацио неки пе*ер (тако се сами називају) јер га је оставио дечко, али је посве јасно да се ради о брзој реакцији, мобилизацији и невјеројатној осуди хрватског народа од стране удруга које у Хрватској потиче, финанцира и окупља управо Георге Сорос.

Не можемо се наиме отети дојму да је управо овај напад потпуно небитне мањине на коју више нитко не обраћа пажњу а камоли их дискриминира, заправо био одговор Георгеа Сороса и његових изданака на повијесну пресуду хрватског народа који га је по узору на многе свијесне земље осудио као рушитеља хрватског народа изнутра.

Осуду ХНЕС-а која је донесена нетом прије него су педери мобилизирани преносимо у цијелости:

1. Георге Сорос је шпекулант, велики бурзовни мешетар, покровитељ пролибералних удруга у посткомунистичким земљама Источне Еуропе; утемељитељ тзв. Отвореног друштва према филозофу Царл Попперу, ђелује у више од 50 земаља. Утемељио је своје Отворено друштво тобоже са сврхом „сакупљања и распођелу хуманитарне помоћи“. Уствари, радило се о томе да су почели уносити нелегално веће количине новца и финанцирали удруге, медије и појединце против суверених држава; помаже тзв. обитељске удруге, гаy покрет и води кампању за грађански преодгој; против је суверенитета појединих земаља;презире поборнике националног и вјерничког идентитета. Такво рушитељско ђеловање дуго је одржавано у многим земљама, али је у новије вријеме дошло до промјена.
Руско државно тужилаштво утврдило је 2015. да Сорошев Фонд отвореног друштва није пожељан у Русији, јер представља „ пријетњу националној сигурности и уставном поретку Русије“. Осудили су као непожељне и све међународне невладине организације. Спомињу да је то „мека агресија“ и да више неће трпјети финанцирање цивилних удруга од страних земаља.
Познат је примјер Словачке, у којој је Сорос преко својих агената успио срушити владу предсједника Мећара. Против Сороса је Мађарска: Орбан је избацио и све Сорошеве невладине организације из државе,сматрају да те невладине удруге „служе глобалним капиталистима и траже политичку коректност на рачун националних интереса“.. Нови амерички предсједник Доналд Трумп оптужио је милијардера Сороса да је дио „глобалне структуре моћи која је одговорна за економске одлуке које пљачкају радничку класу, отимају богатства од властите земље и стављају новац у џепове некаквих великих корпорација и политичких субјеката.“. Он је посијао каос у Арменији и Малезији, борио се за легализације побачаја у Пољској и Ирској. Македонија тражи да се онемогући сеубверзивно ђеловање Георга Сороса. Слично најављује Србија.Ових је дана Сорос изавио како ће Kина преузети водство над његовим Новим свјетским поретком.

Доналд Трумп је недавно донио уредбу о забрани лобирања за стране државе који добијају службену етикету „страни агент.“

2. У Хрватској је Сорош назочан од 1993.године када је овђе основао своје Отворено друштво са изјавом да је важно „проучавати начине да се постојећи систем пробије како би било могуће ђеловати изнутра.“ Рекао је да му је циљ срушити „диктатуру Фрање Туђмана!“ С годинама је утемељено више удруга тзв.цивилног друштва односно невладиних удруга. Од 1400 удруга пријављених у Хрватској, најјаче су наступали против суверенитета Хрватске: Хрватско отворено друштво, Хрватски хелсиншки одбор, Хрватски правни центар, Центар за мировне студије, ГОНГ, Б,А.Б.Е., Реком,, Платформа 112, Доумента, коју је ХНЕС у особи њене челнице Весне Тершелич етички осудили за велеиздају. Међу донаторима су поред Сорошева Отвореног друштва, према нкјиховим подацима: Министарство културе РХ, Министарство знаности и образовања, Уред за људска права Владе РХ, Уред за удруге Владе РХ. Подсјећамо да је међу финанцијерима Тершеличке и Пусића, велики износ финанцијске помоћи дала Весни Пусић из прорачуна РХ за њихову ђелатност. На страми Сороша били су. Стипе Месић, који му је удијелио одликовање Реда Kнеза Бранимира и Иво Јосиповић, који је Сорошу ходочастио у Неw Yорк.
У закључку можемо рећи да је потребно сљедеће:
1. Забранити рад Георга Сороша и његових организација иу Хрватској и прогласити Георга Сороса непожељном особом у Хрватској (персонае нон грата)
2. Требамо преиспитати финанцирање удруга цивилног друштва у Хрватској,и ставити под строгу контролу све финанцијске облике помоћи које долазе из иноземства

3. Предлажемо Влади РХ и Хрватском Сабору да се донесе закон о надзору финанцирања невладиних удруга, уз забрану финанцирања из иноземства ако служе субверзивним сврхама против суверенитета и интересаХрватске.

4.На сједници је посебно надлашено да треба:осудити поступке мржње на Хрватску посебно у медијима, онемогућити проведбу Меморандуна ИИ САНУ којим се настоји дестабилизирати Хрватску,, заштитити достојанство врховних власти, Цркве и вриједности у Хрватској, осудити корупцију у Хрватској, на примјеру ХАВЦа, заштитити наше грађане пред судом у Хаагу .

 

 

 

Дневно

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*