И Чеда кандидат за Председника Србије!?

Проевропска опозиција вероватно ће имати више од два кандидата на изборима. Први човек војвођанских лигаша Ненад Чанак, такође, близу одлуке да се кандидује

0

ЛИДЕР ЛДП Чедомир Јовановић све је ближе одлуци да се упусти у председничку трку.

Како „Новости“ сазнају, у ЛДП ће коначну одлуку о томе да ли ће подржати Јанковића или ће предложити свог лидера донети у наредне две недеље, али како ствари тренутно стоје, вероватнија је друга опција.

Наш извор каже да либерали желе да дају шансу договору са Јанковићем, али да са друге стране не виде велики ентузијазам. Омбудсман, према нашим информацијама, припрема своју платформу и не жели да се са странкама упушта о преговоре око заједничких ставова на изборима, док ЛДП инсистира на таквом договору.

Кандидатуру ће вероватно ускоро истаћи и Ненад Чанак. Он је рекао да је Јанковић одбио састанак са њим.

У табору ДС који је подржао омбудсмана расте нервоза јер Јанковић још није поднео оставку на функцију и званично кренуо у кампању.

Још се не зна ни на коју ће страну покрет „Доста је било“ Саше Радуловића. Они су више пута истакли да ће подржати кандидата који има највише шанси за победу, али да ће свог адута обелоданити тек када се СНС изјасни. Ипак, недавно су се појавили видео-клипови њихове заменице председника Мирославе Миленовић који личе на предизборне спотове, а имају и слоган „Морамо ми“. Она је раније најавила могућност да буде кандидат за председника.

МАРИНИКА КОД ЈАНКОВИЋА

Бивша посланица ЛСВ Мариника Тепић, према нашим сазнањима, вероватно ће се прикључити изборном штабу Саше Јанковића. Она је странку чији је дугогодишњи члан напустила после одлуке да не подрже кандидатуру Јанковића.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*