И деда би му се одушевио: Син Санде Рашковић Ивић поново шокира!

0

Јован Ивић, студент филозофије из Београда, унук Јована Рашковића и син некадашње председнице ДСС-а и садашње самосталне посланице, поново је узбуркао јавност својом фотографијом на друштвеној мрежи Фејсбук, на којој је нашминкан и има женску фризуру.

Наиме, Ивић на слици коју је поделио са својим пријтељима има плави уметак у коси и потпуно је нашминкан. Чини се да је млађани Ивић желео да насмеје своје пријатеље, што му је и те како пошло за руком.

Ово је дивно, но хомо, последњи Европљанин, лепа си – били су само неки од коментара његових пријатеља, на шта је он одговорио: „Хвала свим фановима.“

Поједини пријатељи су се нашалили и написали: „То је тај унук Јована Рашковића“, на шта је Ивић имао спреман одговор.

– У пуном сјају – одговорио је он својим пријатељима, а поједини су му предвиђали да ће завршити у новој књизи лидера радикала Војислава Шешеља.

– Нова Шешељева књига – Усташки трансвестит Јован Ивић – написао је један од његових пријатеља. Но, чини се да су овом момку и те како пријале шале пријатеља на рачун његове најновије фотографије.

Иначе, ово није први пут да млађани Ивић подиже праву буру у медијима својим објавама. Он је претходне године, како су пренели хрватски медији, „узнемирио је хрватску јавност”.

Kако је писао „Јутарњи лист“, Ивић се „наругао Хрватској називајући Далмацију западном српском покрајином”, а у својим објавама најављивао је како ће „следећи напад Србије на Хрватску бити далеко жешћи него онај из деведесетих година”.

Према писању овог портала, његов говор мржње пласиран на друштвеним мрежама догађао се управо док је летовао у вили у Примоштену, која је у власништву његове мајке Санде, а из које је млади Јован са девојком посећивао друге градове по Далмацији. За време боравка у Сплиту, на Фејсбук страници објавио је текст „Посљедњи дан боравка у западној српској покрајини”.

Санда Рашковић Ивић је тада за медије изјавила да је у питању дечачка шала њеног сина.

– Била је то дечачка шала на приватном Фејсбук профилу мог сина. Нико не мисли да је Сплит Србија, нити би ратовао. То није хтео мој отац, нећу ни ја, нити једно од моје деце – рекла је она.

Санда: Мој Јован је склон лудирању

Санда Рашковић Ивић кратко нам је јуче рекла да је очигледно да се ради о шали која је изведена са пријатељицама и пријатељима.

– Он је склон лудирању и шалама. Сад му је и време! – рекла је Рашковићева

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*