I Dragica konja za trku ima: Tašna 2800, naočare 430 dolara!

0

Supruga Tomislava Nikolića na prijem ponela skupocenu torbicu „salvatore feragamo“ i cvikere za sunce „tom ford“

Supruga predsednika Srbije Tomislava Nikolića Dragica Nikolić očigledno ne odustaje od visokog stila i nošenja skupih, firmiranih tašni.

Tako se na na prijemu u rezidenciji SAD pojavila s torbicom marke „salvatore feragamo“, koja košta čak 2.800 dolara, i naočarima „tom ford“ od 430 dolara!

S obzirom na to da je Nikolićeva zvanično nezaposlena, ispada da bi njen suprug morao da radi skoro tri meseca samo da bi kupio ova dva modna detalja, imajući u vidu da je njegova plata 130.000 dinara.

Šetala i „ledi dior“

Kako stoji na zvaničnom sajtu modne kuće „Salvatore Feragamo“, torba u dezenu pitona koju nosi Dragica Nikolić košta okruglo 2.800 dolara, a trenutno je na sniženju od 30 odsto.

Kad je reč o naočarima za sunce, modeli brenda „tom ford“ kreću se između 330 i 545, a model koji je najsličniji onom koji nosi prva dama Srbije košta 430 dolara.

dragica-nikolic-tasna-naocare-foto-zorana-jevtic-1467838941-944679

Da Dragica Nikolić drži do novca otkad je njen suprug izabran za predsednika, pokazivala je i ranije.

Podsetimo, prilikom posete Nikolića Kubi, Dragica se na tom putu pohvalila da je vlasnica torbice koju je nosila i princeza Dajana – „ledi dior“ Kristijana Diora, a svoj primerak u elegantnoj plavoj boji prošetala je Ostrvom.

Inače, ovaj luksuzni modni dodatak košta oko 3.200 evra ili 395.749 dinara.

Pazarila i u Americi

S druge strane, kad je bila u Njujorku, supruga predsednika je izgleda pala pod uticaj američkih modnih dizajnera, pa je tokom susreta s prvom damom Makedonije pokazala torbu „majkl kors“, za koju je izdvojila 358 dolara ili 39.999 dinara.
Podstanar na internetu
KORISTI I TOMIN SAJT

Na zvaničnom sajtu predsednika Srbije Tomislava Nikolića nalazi se i poddomen njegove supruge Dragice, na kojem je prikazan njen humanitarni rad, s obzirom na to da je osnivač Fondacije „Dragica Nikolić“. Na sajtu supruga.predsednik.rs objavljena je njena biografija, zatim celokupan rad fondacije, projekti, saopštenja, ali i galerija slika njenih aktivnosti.
Kurir

POSTAVI ODGOVOR

*