Име Миловог човјека за контролу БИА-е је Иванко Врбица

0

Добрило Дедеић, предесједник Српске листе, из Црне Горе, дао је интервју фејсбук телевизији „la nouvelle vague“ У интервјуу се између многих питања осврнуо и на питање тзв. државног удара у Црној Гори а и на питање чудног уплива безбједносних служби под контролом Мила Ђукановића у рад и дјеловање БИА-е.

Говорећи о тзв. државном удару у Црној Гори прво је рекао да лично познаје једног од ухапшених Михаила Чађеновића (возач Андрије Мандића) и да је, с обзиром на то, свјестан да Михаило није могао бити умјешан у оно за шта га оптужују.

Државни удар (у Црној Гори од октобра 2016-те) је режиран у троуглу Александар Вучић-Мило Ђукановић-Андрија Мандић. Андрија Мандић је најслабија карика у тој причи, и Андрија Мандић је морао да се прилагођава, у тој причи, и једнима и другима, и српској служби безбједности и црногорској служби безбједности. Дакле, државни удар су режирале и црногорска и српска служба безбједности… Такође имамо врло значајне чињенице које се тичу размјене кадрова између српске и црногорске службе безбједности. Данас црногорска служба безбједности, односно њени кадрови, баратају ситуацијом и у српској служби безбједности. Постоје љиди из Црне Горе који контролишу трансформацију Безбједоносно информативне агенције (БИА) Србије. Сад када ово кажем не говорим о њиховој уплетености у тзв. државни удар у Црној Гори. Ако треба могу да наведем и нека имена. Могу да кажем да постоји човјек из Херцег Новог, он се зове Иванко Врбица, то је човјек који директно у име Мила Ђукановића контролише процесе у БИА-и, не само у ужој Србији већ и у Војводини и то је човјек који обавјештава Ђукановића о врсти тих процеса. То је човјек који је нека врста споне на релацији Мило Ђукановић -Александар Вучић, рекао је Добрило Дедеић. На основу овога што је рекао могло би се закључити да је, након доласка Александра Вучића на власт у Србији, БИА почела да полаже рачуне Милу Ђукановићу и његовим службама.

Добрило Дедеић
Добрило Дедеић

Александар Вучић све што ради ради да уништи Србе у Црној Гори. Александар Вучић изазива нове подјеле међу Србима у Црној Гори отварајући тзв. Српску кућу у Подгорици. Када се узму у обзир све релација између Мила Ђукановића и Александра Вучића може ли се вјеровати да то није ствар договора између њих двојице? Александар Вучић данас за премијера Србије предлаже лезбејку и жену која је национална Хрватица. То што је она лезбејка то је њено интимно право, али то је право које се остварује у четири зида. Иза овога у ствари стоји намјера Европске уније да понизи српски народ до краја, казао је Добрило Дедеић.

 

фејсбук телевизија „la nouvelle vague“

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*