Информер: ЦИА ТВ Н1 оптужили Вучића за гушење медија!

0

Америчка медијска ударна песница у Србији, ЦИА телевизија Н1 започела је прљаву кампању против премијера Србије Александра Вучића оптужујући га за гушење слободе медија
ЦИА телевизији Н1 очигледно је засметало што је премијер јуче у Инђији на њихово питање како види фотографију коју је објавио Велимир Илић а на којој се налазе Душан Спасојевић и министар здравља Лончар, директно одговорио:

– Видим је као и ви, додуше, мој вид је мало слабији од вашег, што се види и по наочарама које носим, али, како бих вам рекао, како ви видите фотографију оних које подржавате сваки дан, са ноторним криминалцима осуђеним за промет и продају дроге нашој деци? И то су постали главни шефови њихових кампања, сваког дана их подржавате. Златибора Лончара, за разлику од вас који не питате оне које подржавате,  Златибора Лончара сам питао за слику која је објављена и он ми је рекао следеће, пошто наравно он није оптужен да је било шта са њима сарађивао, радио или учествовао у било каквом извршењу кривичног дела, за разлику од оних које ви подржавате и који су, отворено подржавате, који су учествовали у извршењу најтежих кривичних дела, а то је продаја дроге нашој деци, и за то правоснажном пресудом осуђени… Дакле, то вам је, како се зову они… Браће Бургије…Што се тиче Златибора Лончара, ја сам био веома заинтересован па сам га питао. Нисам хтео да питам неке за морал како то да су могли да седе поред њега све време и да то све знају, а да га не питају никад ништа али сам питао њега и он ми је рекао да је оперисао оца једног од тих људи, да су га позвали у кафић преко пута да се захвале. Тамо је настала та слика. Да је нешто крио, вероватно се не би ни сликао, нити је имао појма нити било шта друго. Ја му у томе верујем, ако се покаже другачије, да је било шта у било каквом криминалу учествовао – биће истог тренутка смењен, а затим, наравно, и процесуиран – рекао је премијер.

Поставља се питање шта је у премијеровом одговору гушење медија.

Да ли то што послодавци и финансијери ЦИА ТВ Н1 нису очекивали да ће им бити директно одговорено, или су, пак, њихови циљеви сасвим другачији.

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*