Islamisti još jednom pozvali na krvoproliće: Božićno slavlje pretvoriti u plač

0

Našir Media Foundation, koja podržava Islamsku državu, objavila je svoju poruku na internetu, a poruka je opremljena slikama boraca s puškama i noževima, Dedom Mrazom, sobom i božićnim drvcem

Grupa koja pomaže Islamsku državu pozvala je u sredu svoje džihadističke pristastalice da u božićnom periodu po Evropi izvode napade po prodavnicama i bolnicama, a muslimane da se što dalje uklone od hriršćanskih slavlja.

Pretnja je usledila jer su evropske vlasti pojačale sigurnosne mere nakon napada u Berlinu što ga sebi pripisuje Islamska država, a u kom je ubica kamionom naleteo na mnoštvo ljudi tokom božićnoga sajma i ubio 12 ljudi.

Našir Media Foundation, koja podržava Islamsku državu, objavila je svoju poruku na internetu, a poruka je opremljena slikama boraca s puškama i noževima, Dedom Mrazom, sobom i božićnim drvcem.

„Njihova slavlja, okupljanja, klubovi, pijace, kazališta, bioskopi, trgovački centri pa čak i njihove bolnice su savršene mete za vas“, izrečeno je u online poruci islamističkih „Usamljenih vukova“ u Evropi.

U poruci je pisalo i kako će Islamska država „zameniti vatromete pojasevima sa eksplozivom i eksplozivnim uređajima pa će se njihovo pevanje i pljeskanje pretvoriti u plač i tugovanje“.

 

 

 

 

Indeks.hr

POSTAVI ODGOVOR

*