Исплати се хвалити Вучића: Лалатовић именован за селектора „Орлића“

Ненад Лалатовић, тренер фудбалера Чукаричког именован је данас за селектора младе репрезентације Србије.

1

Лалатовић је на клупи Чукаричког од децембра прошле године када је напустио новосадску Војводину. Његова селекторска каријера, нема сумње, биће од првог дана у сенци његових хвалоспева актуелном премијеру Александру Вучићу и председнику Фудбалског савеза Србије Славиши Кокези.

На конференцији за новинаре 13 децембра Лалатовић је ничим изазван похвално говорио и о премијеру Србије. „Погледајте како Вучић води државу на један феноменалан начин. Са нама Србима је тешко радити, а он је поштен и честит човек и то одлично ради. Њега јако поштујем и не бих сад да причам о њему, али га волим јако. Дабогда владао Србијом још 50 година, ја му то желим из свег срца“, рекао је тада Лалатовић.

А потом је нахвалио и првог човека ФСС. „Кад може Вучић тако да води Србију, па онда може и Кокеза тако да води фудбал како ми то очекујемо, и како га води до сада, и знам да са њим можемо много тога добро да урадимо. Погледајте како поклања терене, опрему, и знам да идемо на Светско првенство“.

ДАНАС

1 КОМЕНТАР

  1. лалатовић доказује пример да вагина није само женски полни орган него и људска особина.
    Као фудбалер је био велика нула ништа боље ни као тренер јер у адње 2 године променио је чак 7 екипа.
    Крајем месеца септембра 2015 као тренер Чачанског Борца после победе над Радничким у Нишу имао је свој „шоу“ највулгарније псовке и увреде на рачун функционера клуба из Ниша

    На ју тјубу постоји снимак само укуцајте ; Раднички Ниш 0-1 Борац Чачак лалатовићеве псовке и увреде.

    И такав примитивац да води младу репрезентацију ?

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*