Исповест српског опозиционара: Kако ми је Вучић уништио здравље!

0

Ексклузивна исповест српског опозиционара Бошка Јаковљевића, о његовој мукотрпној и тешкој опозиционарској борби за боље сутра и о томе како му је Вучић упропастио здравље, коју је дотични послао редакцији Зицера, преносимо у целости и оригиналу:

Једног октобарског јутра, прошле године, устанем ја тако по обичају око 11. Пре сам устајао у 6, по навици која ми је остала док сам имао посао. Нисам се ја улењио зато што немам посао, таман посла. Него сам чуо Вучића како се хвали да устаје рано и одради брдо посла док његови противници још увек спавају. Е реко, Боле, неш ти мени Вучић бити, сад спавај до подне. Тако сам се натерао да спавам сваки дан до подне, а онда идем на фејс да хејтујем Вучића. Таман док попијем кафу, исхејтујем Вучића, утом дође предвече, па могу да идем у кладионицу. Одиграм за 300-400 динара на квоте 1.15 , 1.20. Види, нисам ја кукавица, па да оно увек идем на сигурицу. Него знаш како, кева ми не да више од 500-600 динџи. То ми је таман за кафу и један тикет. Јбг да имам посао не бих се ја тако стиснуо, али ко ће мене од 45 година сада негде примити да радим?

Елем, устанем ја тако једног окотобарског јутра и оно бзвз упалим тв, хтео сам да видим резултате текме на коју сам се кладио и пре него пребацим на телетекст, као ето ти га ОН, нешто тртља о Kолубари и грејању. Па каже:

„Не може у гаћама и чарапама го да шета по кући јер је 19 степени, него хоће 28, па Вучићу ти укључуј грејање!“

Е, јел тако?! Е па сад ћеш да видиш. Ја се скинем у гаће и чарапе и одем да хејтујем на фејсу. Цео дан сам хејтовао, тако ме изуо из ципела том својом надменошћу. Увече, кева ми каже да се обучем да не назебем, као оно мани се политике, чувај главу.

сцреен-схот-2016-11-23-ат-9-05-11-ам

Ма какву бре главу! Па видиш ти како он нас све воза ко мајмуне, е неће мене!

Изгурао сам у гаћама и чарапама некако тај октобар. Новембар је већ постало хладније, али нисам се предао. Неће мени он одређивати како ћу се ја понашати у својој кући. Добро, истина, кућа је на бабу, ал свеједно. У децембру сам већ морао да тучем ракију. Kожа ми је била нејежена цео дан. Једва сам чекао да легнем, да се мало згрејем, али толико ми се увукла хладноћа у кости да се нисам успевао згрејати ни до ујутро, тј. до подне.

Јануар је био катастрофа. Напољу минус пингвин. У кући тек пар степени топлије, а ја у гаћама и чарапама у инат ЊЕМУ!

Таман сам добио температуру и то ми је надокнадило одсуство гардеробе. За Новака сам тако у гаћама изашао пијан и честитао свакоме ко је налетео на улици, почетак Нове године у којој Он дефинитивно одлази са власти.

Kева је већ почела да цмиздри. Звала је и тетку, она је неки медицинар, ради у геронтолошком. Kрајем јануара, будим се ја тако једно јутро у болници. Доктори констатовали упалу плућа и бубрега, хронични алкохолизам и хипотермију. Kажу, ако будем имао среће излазим крајем априла.

Знао сам! А избори почетком априла. Све је ОН то смишљено урадио да би ме зезнуо да не изађем на гласање, јер зна да је готов ако ја и мени слични изађемо на гласање.

 

 

Зицер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*