Иван Ивановић: Арно Гујон је искомплексирано ГОВ*О

0

Ивановић је осуо паљбу по Гујону и његовим пријатељима

Водитељ Иван Ивановић на друштвеној мрежи Твитер простачки је извређао великог српског пријатеља и француског хуманитарца Арноа Гујона називајући га „искомплексираним гов*аром“!

Ивановић је у својој емисији исмејао Гујонов план да на Kосову отвори фарму свиња уз коментар:

– Kоме ће тамо да прода то месо?!

На те прозивке Гујон му није остао дужан па му је одговорио да „не потцењује љубав Срба према свињском печењу“, а твитераши су напали водитеља због неумесне шале.

Ивановић је потом осуо паљбу по Гујону и његовим пријатељима.

– И си*ај патку гов*ару искомплексирани. Ми из Београда и целе Србије дајемо све што можемо за Србе на Kосову. Гов*ару један – написао је Ивановић и наставио са још бруталнијим вређањем.

– Пуши бре ку*ац дебилу. Не знам шта ти није јасно. Видиш како си одмах преместио причу са Kосова на сисање ку*ца. У то се разумеш и добро ти стоји. И треба да га ду*лаш када волиш и умеш. Чим си помислио на ку*ац заборавио си на Kосово – само је један у низу Ивановићевих вулгарних одговора.

Арно Гујон је прокоментарисао да му емисија сама по себи није деловала увредљиво.

– Чак ми је било симпатично и помало комично што ме помиње у емисији. Позвао сам и супругу да јој покажем. Поруком коју сам затим написао на Твитеру хтео сам да му покажем да сам видео шалу и да ми се свидела. Ипак, други људи су Ивановићеву поруку доживели као увреду и провокацију, па су почели да се надовезују и пишу свашта. Не бих то коментарисао, као ни самог Ивановића. Није требало тако да испадне – подвлачи Гујон.

Иван Ивановић потом се није оглашавао овим поводом

 

Еспресо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*