Изетбеговић остварује завет оца Алије, ево кога ће напасти првог октобра

0

Бакир спрема напад на Српску 1. октобра да би испунио 70 година стар завет оца Алије задат њему, открива „Ало!“.
Према документу до којег смо дошли и речима нашег саговорника из БиХ, завет који је Алија Изетбеговић оставио у аманет наследнику Бакиру Изетбеговићу, члану Председништва БиХ, датира још из 1947. године.

– На оснивачком скупу „Младих муслимана”, који је одржан на јесен 1947. године, уговорено је оснивање прве исламске државе БиХ! Међутим, Алија бива ухапшен 1. марта исте године и добија казну од три године затвора, због велеиздаје, јер је био члан СС трупе. Али чим је изашао из затвора и отишао у Сарајево, Алија Изетбеговић се поново активирао у организацији „Млади муслимани” и отишао на врата Хасана Бибера. Преко Хасана Бибера, потпуно тајно, Изетбеговић је ушао у круг муслимана финансираних од једне западне земље и три исламске са циљем разбијања Југославије и стварања исламске дрзаве. Циљ је био поставити зелену трансверзалу од Турске до Беча по систему калифата. Алија делимично успева да оствари свој сан са стварањем БиХ, али ту наступа син Бакир, коме је оставио у аманет да настави његовим стопама – прича наш саговорник.Према речима нашег извора, Бакир је као лош ученик показивао своју агресивнију страну још у раној младости, када се прикључио радикалним исламистима.
– Дошло је време да један лош ђак доврши очев завет и да након 70 година покуша да оствари сан свог оца Алије.

Изетбеговић је, по узору на оца, у априлу ове године тајно издао наређење да се џихадисти припреме за нападе на Републику Српску, нарочито ако би она исплаинрала и референдум одмах након 1. октобра, када Каталонија спрема свој референдум за отцепљење од Шпаније.

Међународни стручњак за безбедност Џевад Галијашевић упознат је са пакленим планом Бакира Изетбеговића.

– Наравно да Бакир Изетбеговић спроводи завет који му је дао отац Алија, човек који је написао Исламску декларацију. Алија је био у савезу „Млади муслимани”, та огранизација је сад постала „Муслимснско братство“, најрадикалнија терористичка организација, која окупља најрадикалније исламисте. Бакир је код себе примао имама члана те организације који је рехабилитивао терористе и убице. Јасно је да Бакир спроводи политику свога оца, оно што је он започео, можда и радикалније, и чини све да никад не дође до помирења Бошњака и Срба. У целој тој причи Бакиру смета председник Српске Милорад Додик, који није укаљао своје руке током рата, човек који ради на помирењу. Он жели да нестану и Српска и Додик и на све је спреман – каже он.

Боројевић: Иза свега стоји Турска

Коментаришући наша сазнања, политички аналитичар Саша Боројевић каже да је битно што је ово обелодањено јер једино тако можемо да знамо шта нас чека.

– Наиме, када се, ево сада, 70 година након завета, погледа геополитичка ситуација, ово је заправо идеалан тренутак. Када ЕУ неће да прими Турску, Турска ће да напарви своју сателитску државу у срцу ЕУ, уз помоћ још две исламске државе, и то финансирањем постојања Бакира и његове жеље да читава БиХ буде бошњачка. Турски план је и да се економски поробе несташни Срби. Сведоци смо такође и да Србија годишње гута преко 5.000 ТВ серија на турском језику – каже он.
зетбеговић неће да учи праву историју

Бакирове оцене у школи, у које само имали увид, показују да је он из историје имао двојку, али из одбране и заштите петицу. То, према речима нашег саговорника, није нимало случајно.

– Поставља се питање да ли је Бакир намерно бојкотовао историју како би сачувао историју какву му је отац приповедао, а истовремено одлично савладао одбрану личног интереса и заштиту своје политичке завети – каже наш саговорник.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*