Израелци прозивају Двери због антисемитизма Драгане Трифковић!

6

Директорка Центра за геостратешке студије и саветница Бошка Обрадовића у посланичкој групи Двери Драгана Трифковић запала је за око Јеврејима.

Драганини ставови у којима подржава Палестинце засметали су Израелцима који су пореклом са наших простора.

Горан Мекић грађанин Израела који живи и ради у једном Израелском Кибуцу који је често изложен нападима Палестинаца, је отворено прозвао Двери због антисемитизма Драгане Трифковић. Такође Мекић сматра да уколико се Двери не ограде од оваквих ставова да ће те ставове сматрати званичним ставовима Двери.

Патриот

6 КОМЕНТАРА

  1. Са њима је тешко расправљати се јер су они нетолерантни. А дотични је као јак играч те га се срби требају плашити. Да они стоје иза опозиционог протеста #1 од 5, видимо по његовим контактима Ђилас, БоркоСтеф, Н1, Данас, ЗоранЛутовац, СзС….

  2. Ма смрадови јеврејски…итекако стоје иза шиптарске квази државе ..нису је признали а од када су шипци увели Србији
    100% таксу јеврејска држава је највећи извозник на Космет

  3. Зашто нема тврдњи о антисемитизму Драгана Ђиласа или Велимира Илића или Томислава Николића или самог Александра Вучића ? Нигде није наведена сама изјава Драгане Трифковић. Да постоји таква изјава, која би значила антисемитизам, она би била и забележена и у писаном облику презентована. Нема је. И то говори довољно о озбиљности и веродостојности оваквих тврдњи без основа.

    • У праву сте. Они онима које не подносе одмах лепе етикету или фашиста, или антисемита. То им је правило и тако провоцирају супротну страну. Они сами изазивају нетрпељивост и сами је испољавају ка другим људима (за њих иноверци или гојски народ)

  4. […] На порталу „Патриот.рс“ 22. маја 2019. је објављен текст под насловом „Израелци прозивају Двери због антисемитизма Драгане Трифковић!“ где се као аутор овог скандалозног текста наводи редакција портала „Патриот“ https://patriot.rs/izraelci-prozivaju-dveri-zbog-antisemitizma-dragane-trifkovic/. […]

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*