Јанковић: Наш пут је тек почео, видимо се сутра, борба тек предстоји

0

Председнички кандидат Групе грађана „За Србију без страха“ Саша Јанковић поручио је да је његов и пут његових сарадника тек почео и да ће вратити достојанство Србији и свим грађанкама и грађанима.

– Борба тек предстоји, али сачекаћемо праве резултате ових избора – поручио је Јанковић у свом изборном штабу, где је дочекан са овацијама, наводећи да су неки већ, на преурањен начин и начин на који су водили и кампању, већ прогласили победу.

Он није честитао победу противкандидату, истичући да се сачекати праве изборне резултате и „у складу са њима ћемо се понашати“.

Јанковић је захвалио сарадницима и грађанима којима се обавезао да је ово само почетак и да ће завршити „овај наш посао на прави начин“

Он је рекао да је разумео све гласове грађана које је чуо, не само оне који су говорили о оптимизму, него и оне који су упозоравали на проблеме, те истакао да ће те гласове наставити да уважава.

– Видимо се већ сутра, наш циљ је достојанствен грађанин Србије, праве институције и Србија са осмехом – казао је Јанковић.

Он је на почетку свог обраћања казао да ће бити необично, али да он мора да прогласи победу.

– Победу пристојности, реда, финих људи, правила, вбредности за које смо се од првог дана залагали, Србије која више није иста. Циљ нам је другачија Србија на којој ћемо радити – казао је Јанковић и честитао победу само онима који су на фер начин учествовали у изборној трци, као што је он и његови сарадници радили.

Јанковић је казао да ова изборна трка траје и трајаће, да се наставља на један сјајан начин, јер страха на „на овој страни више нема“.

 

 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*