Јанковић у паници јер нема људе ни за Београд!

0

Јанковић у паници јер нема људе ни за Београд!

Саша Јанковић на локалне изборе у Мионици, Прешеву, Пећинцима, Неготину, Kостолцу, није могао да изађе јер просто није могао да сакупи потписе и није имао људе како би уопште саставио листу, а према речима наших извора из табора опозиције, лидер ПСГ сада пролази кроз праву драму јер је врло свестан да ће га иста судбина снаћи и у Београду.

– Људи су масовно отишли из Покрета, па и сви они кој је Јанковић планирао да му буду кандидати за градоначелника, попут глумаца Николе Kоја или Николе Ђуричка, и његови кључни кандидати за одборнике су га напустили, па чак и резервне варијенте. Не сме се сметнути са ума ни чињеница да је Демократска странка заправо донела 14.500 потписа грађана за кандидатуру Саше Јанковића, да су му они пунили хале за митинге. Сада када нема њихову подршку врло се виде последице – каже наш извор.

Владимир Орлић, заменик шефа посланичке групе СНС-а за “Ало!“ каже да је јасно да Јанковић нема људе за Београд због чега ће морати да се сакрије иза другог кандидата.

Потпуно је јасно да серијска производња лажи, мржње и провидне патетике, којој Јанковић прибегава због одсуства било какве политике, нема никакву подршку грађана. Не само да Јанковић нема довољно људи ни да састави листу у било ком месту у Србији, већ је немогуће и да прикупи довољно потписа подршке грађана. Све остало што он има да каже на тему избора је бедно правдање за ово одсуство подршке. И у Београду следи слична прича, зато Јанковић и покушава да се сакрије иза другог кандидата. Његова политичка судбина је трајно грчење на политичкој периферији и ништа више од тога – каже Орлић.

Посланик ДС-а Радослав Милојичић за “Ало!“ каже да Демократска странка уопште не жели да улази у то да ли је ПСГ од локалних избора у пет општина одустао јер није успео да сакупи потписе или зато што је Јанковић одлучио да бојктотује исте.

– ДС-у је једини противник СНС, не желимо да улазимо у разлоге зашто неко није успео да прикупи потписе, зашто је неко учествовао на председничким изборима где су услови били још гори, а не учествује сада, зашто неко не жели да подржи опозицију против СНС у Неготину, Мионици, Пећинцима и Kостолцу, нама је сваки човек у Србији важан и борићемо се против ове власти на сваком месту – каже он.

Чеда: Ред је да нас Јанковић подржи

Председник ЛДП Чедомир Јовановић рекао је јуче да ће та странка изаћи на локалне изборе у пет општина у Србији, које су Јанковић и Јеремић објавили да бојкотују, као и да од та два представника опозиције очекује да позову грађане да гласају за странке ЛДП и ДС “које нису одустале”.

– Не бих улазио у мотиве Јанковића и Јеремића да се дан пред предају потписа доноси одлука о бојкоту. Услови избора су исти годинама уназад, чак ми се чини да је сад мање тензија – рекао је Јовановић.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*