Једва утекли пред секирама домаћина из Хрватске

0

Са овом сликом ТВ Словеније извештавала о догађају

Летовали су у апартману у Стариграду само један дан, а онда су добили “отказ” због гласне музике и на крају једва утекли пред секирама домаћина

ЛЕТОВАЛИ су у апартману у Стариграду само један дан, а онда су добили “отказ” због музике и на крају једва утекли пред секирама домаћина – овако се укратко може описати покушај четворице младића да се одморе у градићу крај Задра.

О туристичком “неспоразуму” јуче брује медији из обе земље.

Према писању “Јутарњег листа”, безбрижно летовање четворице Словенаца трајало је краће од дана. Газдарица их је “шутнула” одмах пошто су јој засметали децибели. Претходно се обезбедила “заседом” на паркингу!

Како су за Словеначку телевизију испричали испрепадани момци, жена им је уз најамнину собе за дан тражила и 25 евра за чишћење апартмана. Нису хтели да плате правдајући се да нису стигли да га испрљују.

– На паркингу су нас дочекала два мештанина са великом секиром и двометарском железном палицом. Почели су да лупају по ауту у који смо ушли, разбивши стакло на задњим вратима и оштетивши каросерију. Један од нас је завршио у болници – сведочио је један од нападнутих за Словеначку ТВ.

Огласила се и газдарица, преко ТВ Планет:

– Кућа је била пуна гостију, а они су донели звучнике, упалили глазбу, плесали, скакали, викали. Тако да нису они имали проблеме с нама, него ми с њима.

Како даље извештавају Словенци, један од “линчованих” је испричао како су им нападачи припретили да се не враћају, иначе ће на њих насрнути 20 људи. Он је уверен да је газдарица “наручила” напад.

НЕКA ЈЕ СРАМ СЛОВЕНИЈУ

За Поп ТВ страшна власница туристичког “капацитета” је изјавила:

– Мени се стварно о томе више не расправља јер ту нема никакве моје грешке, него њихове. А то њихово понашање како је било… Могу се срамити и читава ваша држава и њих четверо. Порпарол Задарске полиције Елис Жодан рекао је после да никаква дојава против Словенаца није стигла у Управу.

Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*