Јелена Маћић исмева цркву и патријарха!

0

Шминкерка Јелена Маћић, активни учесник протеста против власти, на свом Твитер налогу поставила је фотомонтажу на којој је патријарх са још групом световних лица са зечијим ушима на главама.

Маћићка која би да образује грађане Србије и која је подржала председничког кандидата Вука Јеремића, а која је сада активни учесник протеста наставља са својим простаклуком

Премијер Александар Вучић, упитан да прокоментарише овај коментаре на рачун патријарха Иринеја на Твитеру, рекао је да свако има право да буде верујући човек или атеиста у Србији, али да не разуме увреде на рачун поглавара СПЦ-а.

-Патријарх са зечјим ушима, боље да су себи ставили не те, него неке друге уши, кад се тако опходе према патријарху – рекао је Вучић.

Премијер је рекао да је свако у Србији слободан да се понаша како жели и да сноси одговорност за то, али да то како се неко односи према патријарху, човеку таквог образовања и искуства, више говори о њему него о Иринеју.

-Ваљда је то неки нови принцип да укинемо и цркву – рекао је и додао да га не би изненадило, сада када се појављује велики број анархиста, анархосиндикалиста, различитих група у јавности, ни да се појави идеја да треба укинути и државу, фабрике…

 

 

 

Пинк

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*