Јеремић: Не дам се упашити

  0

  Бивши шеф дипломатије Вук Јеремић изјавио је данас да је за жаљење чињеница да се једна трагедија попут смрти младих људи, гардиста злоупотребљава у политичке сврхе.

  Коментаришући позив полиције да дође у просторије Службе за борбу против организованог криминала у својству грађанина, ради прикупљања обавештења о случају „Гардисти“, Jеремић за Спутњик каже да ће се одазвати позиву, али да не верује да може значајно да допринесе истрази.

  „Лично мислим да је по среди покушај застрашивања и то на први дан мог повратка у земљу. Али то се неће десити јер ја нисам неко ко се лако дâ уплашити“, рекао је Јеремић.

  Јеремић, који се после четири године вратио из Њујорка за стално у Београд, додао је да ће остати у Србији и наставити ангажовање у политичком животу. Раније данас Јеремић је позив полиције објавио на свом твитер налогу, коментаришући га речима: „Добродошлица у Србију — полиција долази у стан да ме приведе. Интересантно…“ Убрзо након те Јеремићеве објаве на Твитеру, огласио се и министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић који је рекао да није било никаквог привођења Јеремића и да су такве тврдње потпуна измишљотина и лаж. Он је додао и да је његовом адвокату уручен позив да се одазове у вези са предметом убиства двојице гардиста на Топчидеру 2004. године

   

   

   

  Спутњик

  ПОСТАВИ ОДГОВОР

  *