Јеремић: Нема победе у првом кругу, зато је Вучић нервозан

0

Будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић оценио је да актуелни премијер Александар Вучић не може да победи у првом кругу председничких избора, чак ни под оваквим изборним условима, за које је оценио да су „далеко од регуларних“.

– Он то зна и зато је сваким даном све нервознији и агресивнији. Најбољи доказ је то што није имао живаца да се договори са Николићем и укаже му минимун поштовања. То се види у његовим телевизијским наступима, када вређа и прекида новинаре. Тако не би могао да разговара са мном, али верујем да се неће усудити да ми изађе на телевизијски дуел – рекао је Јеремић у интервјуу за „Ало“.

Јеремић је рекао да кампања у којој би представник власти био актуелни председник Томислав Николић не би била толико прљава и агресивна, јер Николић то не би дозволио.

Он је додао да не очекује подршку Томислава Николића, али да сматра да се према бившим председицима треба односити с поштовањем, без обзира на евентуалне грешке које су чинили.

Kоментаришући одлуку његове бивше Демократске странке (ДС) да на председничким изборима подржи Сашу Јанковића, Јеремић је рекао да руководство ДС није ни покушало да разговара са њим, што му оставља утисак да они имају „неку своју рачуницу на изборима“.

 

 

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*