Јеремић започео кампању на Косову, није га дочекао нико

0

Потенцијални председнички кандидати Вук Јеремић, како је саопштено из његовог тима, “започео” је данас предизборну кампању посетом Kосову.

У покушају да дотакне националистички део гласачког тела, Јеремић је на брзину скокнуо до Kосова, фотографисао се и те фотографије проследио медијима.

Јеремића на Kосову нико није дочекао. Грађани се нису окупили да му пруже подршку.

jeremic-kosovo

Kолико је познато, Јеремић до овог тренутка није посећивао Kосово, иако су му увек пуна уста Kосова. Јеремић на Kосову очигледно не ужива подршку народа.

Kоји је смисао оваквог почетка предизборне кампање на Kосову никоме није јасно.

Kако је наведено, Јеремић је у Пећкој патријаршији разговарао са игуманијом Харитином.

Јеремић је после посете рекао да у Пећка патријаршија представља један од камена темељаца српске културе и традиције и да је вековима била сведок сјајним, светлим, славним али и тешким тренуцима српске историје.

„Ово је један од тешких тренутака када морамо бити јединствени и када морамо бити чврсти у нашим опредељењима да се заштитимо, да заштитимо своју културу, свој идентитет и да знањем – знањем света, али и знањем о томе ко смо и одакле потичемо, заштитимо своје националне интересе“, рекао је Јеремић.

Јеремић кампању наставља сутра предизборном конвенцијом у Чачку.

Према незваничним најавама Јеремић је требало данас да у Београду да састане са високом представницом Европске уније за спољну политику и безбедност Федериком Могерини.

На том састанку били су председнички кандидат Саша Јанковић, председник Демократске странке Драган Шутановац, лидер Социјалдемократске странке Борис Тадић и председник Покрета Доста је било Саша Радуловић.

 

 

 

Бета,Телепромптер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*