Јеремића подржало више од 20 политичких покрета, синдиката, партија и удружења грађана

СМАТРАЈУ ГА НАЈБОЉИМ КАНДИДАТОМ, СА ИМПРЕСИВНИМ ПОЛИТИЧКИМ И ДИПЛОМАТСКИМ ИСКУСТВОМ

0

ВЕЛИКА народна коалиција, која окупља више од 20 политичких покрета, партија, синдиката, удружења грађана из свих крајева Србије, одлучила је данас да подржи кандидатуру Вука Јеремића за председника Србије на изборима расписаним за 2. април.

Та коалиције је позвала чланство и симпатизере да свој глас на председничким изборима дају Вуку Јеремићу, зато што је како наводе „најбољи кандидат“, штити интересе најширих слојева народа и има импресивно политичко, као и дипломатско искуство.

„Србију може да предводи само човек врхунског образовања, разгранатих међународних контаката, који је истовремено кандидат народа, не само партија, који је и светски човек и патриота – Вук Јеремић све то јесте“, навела је та коалиција.

Додала је да је њихова подршка Јеремићу умерена ка спровођењу 70 конкретних мера његовог програма, чији је циљ како кажу, свеобухватне реформе државе Србије, њене економије и друштва.

„Чланице Велике народне коалиције се обавезују да ће пружити активну подршку у кампањи Вуку Јеремићу, а нарочито у мобилизацији бирача и ефикасној контроли избора у циљу спречавања свих видова манипулације и покушаја крађе резултата избора.

Ту коалицију чине Покрет за преокрет, посланичка група За спас Србије – Нова Србија, Заједно за Шумадију, Заједно за Србију, Народни покрет Србије, Покрет за Крајину – Бошко Ничић, Удружење синдиката пензионера Србије, Коалиција Толеранција, Савез удружења Толеранција Србије, НУПС – Ново удружење пензионера Србије, Удружење акционара „Беко“, Акциони одбор протеста особа са инвалидитетом Србије, Асоцијација ФИБИ, Коалиција Удружења избеглих у Србији, Група грађана „Нови људи“ – Топола, Групе грађана које имају одборничке групе у појединим општинама.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*