Јеремићев тим: Беба Поповић се додворава свом новом шефу Александру Вучићу

ЈОВАНОВИЋ: ИСТРАЖИВАЊА О ПОДРШЦИ ПРЕДСЕДНИЧКИМ КАНДИДАТИМА СЛУЖЕ ПОЛИТИКАНТСКИМ ЦИЉЕВИМА

0

ПОРТПАРОЛ тима председничког кандидата Вука Јеремића Никола Јовановић оценио је да су данас објављена истраживања јавног мњења о подршци председничким кандидатима нетачна и да подаци са терена говоре другачије.

„Одређена истраживања јавног мњења у Србији често служе политикантским циљевима“, навео је Јовановић у саопштењу.

Он је истакао да је „интересантно да је ово истраживање објављено у истом тренутку када и информације које повезују Владимира Бебу Поповића са (криминалним) Земунским кланом, што се преко ноћи скида са насловних страница и замењује тим резултатима“.

„Не би било први пут да се Поповић служи медијским манипулацијама како би себе амнестирао и додворио се свом новом шефу Александру Вучићу“, навео је Јовановић.

Он је напоменуо и да су резултати других истраживања јавног мњења, као и подаци са терена другачији.

„Узгред, све наше информације из других истраживања јавног мњења, баш као и са терена, говоре да су грађани жељни промена и да управо у Јеремићу виде излаз из овог понижења и безнађа“, истакао је Јовановић.

Београдски Блиц објавио је данас на насловној страни истраживање Стратеџик маркетинга по коме би, да се председнички избори одржавају у недељу, кандидат владајуће коалиције Александар Вучић освојио 52,3 одсто гласова, Саша Јанковић 13,9 одсто, а Вук Јеремић 13,3 одсто.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*