Јешић хоће да запали Скупштину!

0

Горан Јешић, посланик Демократске странке, навео је да би, да је мало радикалнији, запалио Скупштину Србије!

Ову скандалозну објаву је написао на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер. Његове колеге из скупштинских клупа поручују да то није ништа ново када су демократе у питању, те да су већ једном палили зграду парламента.

– Прво што ће да ураде је да угасе ТВ преносе из парламента, шта има који ђаво тамо неки да дебатују – написао је Јешић, да би на предлог једне твитерашице да опозиција бојкотује Скупштину изнео следеће:

– Kад бих био мало радикалнији, запалио би га. Ионако га већина презире, и парламент и демократију – истакао је посланик Демократске странке.

Ту се, међутим, није зауставио, па је наставио са увредама на рачун Дома Народне скупштине карактеришући га као „огавну институцију”.

Александар Мартиновић, шеф посланичке групе напредњака, коментаришући ову скандалозну Јешићеву објаву, наводи за 2Ало!” да то није ништа ново.

– Већ су га палили. Само што им то овог пута неће поћи за руком. Србија ће са Александром Вучићем на челу остати мирна и стабилна држава – поручио је посланик СНС-а.

Његова страначка колегиница Марија Обрадовић казала је за „Ало!” да се пречесто призивају немири и позива на паљење зграде Скупштине Србије.

– Или је она стара: „Пас који лаје не уједа“, или је истина оно што тврдимо месецима, да опозицију занима само да изазове хаос у земљи по сваку цену. Не видим корист од паљења зграде, паметније би им било да предложе решења за бољи живот у Србији, али то већ захтева много труда и рада, што њима није својствено. Само ви галамите, а ми… па неко мора и да ради у овој држави – казала је она.

 

Бранко Ружић, посланик и потпредседник СПС-а, казао је за „Ало!” да је прошло време оних који су палили Скупштину.

– Прошло је време оних који су палили парламент, а с њим и демократске вредности, поштовање људских права и слободе грађанки и грађана – рекао је он.

Посланица радикала Вјерица Радета није била превише изнеђена овим Јешићевим писанијем.

– Ништа ново од такозваних демократа. Они су већ једном палили и пљачкали парламент – навела је она.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*