Још једна ружичаста срамота! Кратак курс о ванземаљцима на националној фреквенцији у ударном термину!

0

У Јутарњем програму Телевизије Пинк 22 минута причало се о ванземаљцима међу нама. Од та 22 минута издвајамо вам неколико изјава, а остатак о историјату ванземаљаца, врстама ванземаљаца који обитавају на Земљи, имплантима, Русима и Американцима, личним искуствима госта, можете погледати ако ТВ Пинк буде емитовао репризу.

Срђан Предојевић је најавио гошћу реченицом „Ванземаљци су у људском облику инкогнито присутни на планети, али блиски сусрет пете врсте очекује се до краја ове деценије, тврди наша гошћа Ирена Сјеклоча Милер, која је иначе публициста.“

„Ја сам већ од детињства почела да сањам ванземаљце, НЛО-е и тако даље, и онда сам касније почела да истражујем то, и нашла сам потврду за многе моје снове и тако припремам неке пројекте,“ прича Сјеклоћа Милер и додаје да сања од 10 године када се срела са астронаутима Апола.

„Видела сам ванземаљце на траси 28-ице. Тада сам била студент, можда је то било 70-тих година, и видела сам момка са рептилским очима, са неонско плавим очима и усправним зеницама и он је пиљио у мене, зато што је видео да сам ја њега „видела“,“ каже ова публицисткиња и додаје да постоје наочаре/сочива која ће се наћи у продаји, јавно, до краја ове деценије са којим ће моћи да се препознају ванземаљци.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*