Јовановић члана ИО Националног савета Рома: Мариника нам није дала просторије, говорила је како смо прљави!

0

 

Мариника Тепић, која је недавно продала одборничку групу Зорана Живковића како би напредовала на место тајкунског шофера, заслепљена је мржњом према одређеним националним мањинама и свима који не подржавају њене политичке опције, а тренутно је тек у шестој.

 

Сведочење Стевана Јовановића, члана ИО Националног савета Рома, у којем тврди да им је Мариника фашистичким методама, забрањивала да добију простор који би делили са ЛСВ, у којој се Тепићка тада налазила. То је доказ да се иза Мариникиног лажног антифашизма крије сасвим нешто друго.

– Такав бес и наступ према нама још нисам доживео у животу. Мржња је буквално излазила из њених очију. Говорила је да ћемо „загађивати простор, прљати…“ и не знам шта све радити. Она се према нама понашала као да смо стока. И даље сам у шоку када се сетим њеног дивљања и противљена. Наша национална заједница уопште није мала. Просто ми је несхватљиво да ико износи такве фашистичке ставове, сведочио је Јовановић.

Сада јој се привиђају и навијачи, а јавност се сећа да је, док је била покрајинска секретарка за спорт, примила захтев за помоћ тадашње управе фудбалског клуба Нови Сад. У усменом разговору, Новосађани су тражили да се клуб, који носи име града и има вишедеценијску славну традицију, спаси од гашења. Тепићева је тада, у згради Извршног већа, пред неколико сведока, на констатацију да ће без финансијске помоћи више од три стотине деце у омладинској школи Новог Сада завршити на улици, кроз осмех рекла: „Нека фашисти и заврше на улици“, алудирајући на патриотску оријентацију клуба и краја у коме је стациониран.

На питање да ли је она ту секретар свих грађана и клубова, дужан да ради по закону и у општем интересу, или политички комесар ЛСВ, Тепићева је бесно одговорила: „ЈА САМ ОВДЕ ВЛАСТ! ЗАВРШИЛА САМ СА ВАМА!“.

Подсетимо и на сраман напад на новинарку РТС Машу Ивков и њеног оца, цењеног академског сликара Звонимира Сантрача. Удружење новинара Србије стало је у одбрану новинарке чији је лапсус Мариника Тепић покушала да злоупотреби у политичке сврхе, а потом и лажима да дискредитује Сантрача, директора Градског музеја у Вршцу и ратног војног инвалида, којег губитак већег дела шаке није спречио да настави са својим запаженим уметничким изразом који ће једног дана бити културно наслеђе и понос нашег Вршца.

И градоначелница Вршца Драгана Митровић тужила је шоферку Тепић због грозних лажи које о њој бесомучно понавља у јавности. Тепићева оваквим понашањем доказује да је политички шљам који не преза од бруталних неистина.

Било је и политичких прогона и жртава сујетне Тепићеве. На њен егоизам и ненаменско трошење средстава указивао је Дарко Парежанин, бивши председник Спортског савеза Војводине. Тепићева га је отпустила без образложења, као да јој је деда оставио јавну функцију. По доласку нове покрајинске власти, Парежанин је, искључиво због знања и квалификација, враћен на посао.

Мариника Тепић се у протеклих пар недеља доказала и као насилник. Заједно са Ђиласом и Обрадовићем учествовала је у насиљу према РТС, као и у ломљењу Београда. А, када за такве ствари треба да се одговара, она се позива на имунитет народне посланице, иако не присуствује седницама парламента.

Неуспешна балерина и пропала новинарка/преписивачица, на коју је Динко Глухоњић потрошио своје најбоље дане гурајући је у БИРН-ове и друге своје творевине, неиспуњена је политичарка која је упркос честом мењању странака стигла само до места тајкунског шофера. Она је сама доказ своје лицемерности, осионости и мржње према свему што јој стоји на путу до власти, до које, тако истрошена, никада више неће доћи.

epancevo.rs

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*