Јутарњи на ПИНКУ: Бранка Блек Роуз излаже историјат вибратора и дилдоа (ВИДЕО)

0

Ако сте се икада питали ко гледа те глупости на Пинку, ево одмах да вам кажем – ја гледам. Ову мазохистичку црту сам стекао још пре неколико година када сам схватио да ћете једино из Пинковог јутарњег програма моћи без грешке да сазнате куд плови овај брод. Нема ту никаквог увијања, нема потребе да читате између редова, размишљате шта је овај мислио под оним. Не. Све је врло директно и транспарентно, а ми који редовно пратимо, знали смо да ће Вучић бити председник још у време кад је тврдио да се никад не би кандидовао за ту функцију.

Елем, пре пар дана је ођекнула вест о медијском трансферу деценије. Наиме, Јована и Срђан су напустили ружичасто јато и прешли на конкурентску телевизију Прва где ће водити њихов јутарњи програм. У принципу није то ни лоше, јер последњих месеци емисија која се звала „Јутро са Јованом и Срђаном“ је требало преименовати у „Јутро са Јованом или Срђаном“ пошто смо их последњи пут видели заједно још кад је Маја Гојковић напустила покрет „Маја Гојковић“.

Шушкало да ће њихово место на Пинку преузети Леа Kиш, што би нам поред редовног прелиставања дневне штампе такође обезбедило и да свако јутро гледамо Чеду Чворка као госта. Међутим, за сада, диригентску палицу овог пакла преузео је тандем са резервне клупе – Сарапа и Деа.

То је доста чудан тандем јер се у принципу све своди на то да Деа покушава да звучи професионално и паметно, док Сарапа чак ни не покушава. Он углавном одаје утисак задушне бабе, која је дрмнула који вињак више на прослави Светог Николе па сад свима гласно добацује преко стола и упада у реч, а генерално никог не интересује шта има да каже.

Иако имам већ поменуто вишегодишње искуство гледања јутарњег на Пинку и преживео сам чак и ону емисију кад је саговорник била она лудаја која тврди да је видела ванземаљца у градском превозу, данашња емисија ме је дословно оставила у шоку.

У тренутку када сам се укључио, пинков двојац је дискутовао са гостима у студију на тему атентата на Оливера Ивановића. Додуше из њиховог угла где је Вучић жртва линча јер је отиша или није отиша или јесте ил је дао трактор или није или неко дете носи шајкачу а некоме је поклонио три јунице НЕ ЗНАМ ПОЛА НИСАМ РАЗУМЕО, али најмање су причали о Оливеру Ивановићу и трагедији која се десила.

Потом се глатко прешло на тему да је Мишковић власник недељника Време и онда одакле Ђиласу паре да бустује своје слике на Инстаграму. Све у свему, доста бизарно али ми ветерани гледања Јутарњег на Пинку смо то исхендловали без већих потешкоћа. Међутим, после теме о атентату и три јунице, у студио улази чувена стриптизета ’90-их, Бранка Блацк Росе где ће са стручним сексолозима разговарати на тему сексуалних помагала.

Почиње Бранкиним излагањем историјата вибратора и дилдоа за које нам чувена стриптизета приповеда да су коришћени још у Хипократово време за лечење женске хистерије. У наредних неколико минута ређају се сцене у којима она вади маску.

Потом бич. У неком тренутку почиње да упире у Деу огромним провидним плавим дилдом, као прстом. У неком тренутку вади и електрични вибратор и наводи да има седам брзина, Деа усхићено узвикује „Па то је читава наука!“, разговор се наставља тако што тај вибратор, иако је величине и изгледа штапног миксера, они шаљиво почињу да користе уместо микрофона.

На тренутке нисам био сигуран да ли можда још увек спавам и тек ћу се пробудити пошто је немогуће да се ово дешава. Међутим, јебига, десило се.

И сад, није мени страшно што се у 9 ујутро на националном емитеру људи млате вибраторима и дилдоима. Није ми страшно ни што надлежне институције неће реаговати на то што се ово дешава на националној фреквенцији у 9 ујутро. Није ми страшно ни што је стриптизета у јутарњем програму, јебига, она је једина ту која се не фолира и не изиграва нешто што није, већ је стриптизета која прича о ономе у шта се разуме и једина је искрена.

Али оно ште јесте страшно то је да нас ово не изненађује. Ми смо на све ово навикли. За нас нема дна, има само преграда.

С обзиром да је све што следи БУKВАЛНО непрепричиво, погледајте линк испод.

 

 

 

Ноизз

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*