Како је пијани Рус демолирао аеродром! (ВИДЕО)

0

Руслан Нуртдинов (49), који је пре неколико дана пијан прошао аутомобилом кроз терминал руског међународног аеродрома Kазањ и возио по аеродромској згради, након хапшења је рекао полицији да је то учинио због љубави, преносе руски медији.

На снимцима надзорних камера види се аутомобил који након четвртог покушаја пролази кроз стаклена врата аеродромског терминала у Kазању док полиција и особље очајнички и безуспешно покушавају да га спрече у намери.

Пошто је успео да прође кроз стаклена врата терминала, наставио је вожњу по згради, наносећи још већу штету. Управа аеродрома је изјавила да је за време његовог дивљања по згради пукла и водоводна цев због чега је део зграде поплављен.

Уз велики напор полиције и особља, пијани Нуртдинов је савладан и приведен испред зграде терминала. Аеродромско особље је рекло да нико од запослених, путника и припадника полиције није повређен.

На судском саслушању оптужени је рекао да је помно испланирао своју руту по аеродрому и објаснио да је „кроз зграду морао да стигне до железничког терминала“ јер је тамо требало да стигне његова девојка коју је желео да дочека и поздрави, преноси интернетска страница Kазањски рипортер.

Управа аеродрома је штету проценила на 100.000 долара. Нуртидинов је осуђен на 15 дана затворске казне, али упркос озбиљности преступа видео снимак је насмејао кориснике друштвених мрежа, којима се брзо проширио, пише Јутарњи лист.

 

 

 

Јутарњи лист

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*