Кампонески: Србија бира између два мрака Вучићевог и Ђиласовог!

2

У овом тренутку у Србији се иза леђа јавности води огромна битка крупног тајкунског капитала око превласти над медијима.
Битка око превласти у медијима у Србији траје непрестано, међутим у овом тренутку ствар се отргла контроли.

Проблем у тој борби нису само медији, већ се интереси преливају од српских међународних односа и геополитичке ситуације до локалних избора у Београду.

Две једнако мрачне стране су супротстављене у тој битци, две стране које су једнако отуђени центри моћи које најмање занима слобода медија, демократија и обичан народ, односно држава Србија и ми.

Са једне стране се налази Британско – Америчка осовина чији су играчи Драган Шолак (СББ) и Драган Ђилас (Дајрект медија), а са друге стране је Немачко – Руска осовина и играчи браћа Вучић и њихова дружина.

Могу до судњег дана да претпостављам шта је у питању, незнање, замор, линија мањег отпора, али пуштањем Драгана Ђиласа назад у политику, Саша Јанковић ради управо супротно од онога за шта се декларативно залаже у јавности (враћање власти у институције) и користећи најбољи опозициони резултат са председничких избора, подршком Ђиласу директно одузима право опозицији да се избори за стварну демократију и владавину права.

Верујем да не морам да вас подсећам да је медијски мрак за време Ђиласа био једнак овом који имамо данас, само што је био лепше упакован и масне уредничке и медијске гуске су биле боље подмазане.
Верица Бараћ и Савет за борбу корупције су редовно подносили извештаје о томе, Европске институције су заседале по том питању, али српска јавност је упорно остајала у мраку.

Ако Ђилас буде кандидат опозиције на овим изборима Београђани ће имати могућност да бирају између два потпуна мрака, тајкунско – медијског мрака.
Ђиласа и Вучића.

 

Извор: Фејсбук профил Милана Кампонеског

2 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*