Kарађорђевић лумповао са Трампом!

0

Kарађорђевићи славили победу са Трампом! Одмах након што су чули да је кандидат републиканаца Доналд Трамп постао председник Сједињених Америчких Држава, престолонаследник Александар Kарађорђевић и принцеза Kатарина запутили су се у Њујорк како би му лично честитали на тријумфу и приствовали величанственом слављу које је приредио

Наш извор открива да је краљевски пар веома близак са новоизабраним председником Америке, као и првом дамом и да их је његова победа над кандидатом демократа, Хилари Kлинтон, много обрадовала.

– Били су пресрећни и одмах су кренули у Њујорк, где се и тренутно налазе. Они су јако блиски са Трампом и његовом породицом, нарочито престолонаследник. Њихово пријатељство датира још из њихове младости. Познато је и да је престолонаследников кум Бранко Терзић био на високој позицији у Сенату и да је водио енергетику у Бушовој администрацији. Славили су са Трампом победу до раних јутарњих сати – каже наш извор близак Белом двору.

Он нам открива и да постоји велика реална шанса да новоизабрани председник САД-а у недељу буде гост на прослави коју ће Kарађорђевићи приредити поводом рођендана принцезе Kатарине.

– Она ће свој рођендан прославити у Њујорку, а Трамп је добио позивницу. Kраљевски пар се нада да ће председник САД упркос бројним обавезама ипак уграбити мало слободног времена и бар накратко доћи на забаву – каже наш извор.

Да Kарађорђевићи у Њујорку праве журку поводом принцезиног рођендана, потврђено је и званично са краљевског двора, с тим што се долазак тако важног госта какав је Трамп, наравно из безбедносних разлога, није помињао.

“Њено краљевско височанство принцеза Kатарина прославиће у недељу 13. новембра свој рођендан у Њујорку у кругу породице. Принцеза Kатарина захваљује свима који су били љубазни и упутили јој честитке за рођендан”, наводи се у званичном саопштењу са двора

 

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*