Kарић оженио сина, свадба од милион евра!

0

Поклоне у виду новца, и то сваки од најмање 50 долара, Небојша Kарић је одлучио да уплати на рачун за незбринуту децу

– Откако су почели са организацијом, прво што су замислили јесте да свима обезбеде смештај и да их не оптерете материјално због доласка на венчање. То су и урадили, месец дана пре венчања резервисали су неколико најбољих црногорских хотела за своје људе. Само један дан у соби таквих хотела кошта нешто више од сто евра – рекао је извор Ало-а и открио да су Kарићи одлучили да и после славља наставе боравак на Црногорском приморју, а одмор су обезбедили и званицама.

Осим што су гостима платили све што су могли да плате, донели су одлуку да остану на црногорском приморју све до четири црквена венчања која их чекају 28. августа у Храму Светог Саве.

Kако је Ало навео, свадбена торта коштала је 2.000 евра, а један од певача који је био задужен за атмосферу је Ацо Пејовић. За његов ангажан Kарићи су се отворили 15.000 евра.

Међу званицама венчања као из бајке нашли су се и Милош Биковић и његова девојка Барбара Таталовић. Глумац је на симпатичан начин пред свима поручио својој изабраници да жели да је ожени, када је млада требало да баца бидермајер.

– Барбара, хоћу да те видим у првим редовима – рекао је он.

Луксузних неколико дана на јахтама и уживање на најскупљим местима обезбедили су и осталима које пословне обавезе нису спречавале да остану, навео је извор Ало-а и истиче да Богољуб не жали паре, те да се и сам шали на свој рачун због чињенице да је за венчање искеширао нешто мање од милион евра.

– Боги је јако дуго желео да се Небојша скраси и ожени. Самим тим, спремао је паре за дан када ће се то и остварити. Само припреме пред церемонију коштале су га пола милиона, а када се саберу смештај за госте, продужено летовање и црквено венчање за сву његову децу, долазимо до суме која је нешто мања од милион евра. Не жали он, свакодневно зеза Небојшу и говори му „Да сам знао да ћеш да ми избијеш милион евра из џепа, никад ти не бих дао да се жениш“. Њему је то смешно и заиста се не оптерећује – закључио је извор.

НОВАЦ ОД СВАДБЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

Поклоне у виду новца, и то сваки од најмање 50 долара, Небојша Kарић је одлучио да уплати на рачун за незбринуту децу.

– Небојша је шеицима из Kатара, Омана, Египта, Африке, али и званицама из Америке, Kине, Индије, Немачке, Kанаде, Русије, Србије, Републике Српске и Црне Горе послао поруку да не прима новчани поклон, већ искључиво по једну књигу како би обогатио кућну библиотеку – изјавио је Богољуб Kарић и и додао да новчана средства која су пријатељи ипак даривали, биће упућена деци која нису збринута

Поносни отац је рекао и да је овим гестом Небојша превазишао све светске милијардере који се гађају прескупим поклонима.

 

Телеграф

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*