Kиша је лила као из кабла, а Путин је стајао мирно док им је одавао пошту (ФОТО) (ВИДЕО)

2

Церемонија је настављена према плану, иако је јака киша почела да пада уочи почетка…

Putin-kisa-4

Јака киша није спречила руског председника Владимира Путина у полагању венца на споменик Незнаном јунаку код Kремља у Москви.

Putin-kisa-5

Руски лидер је, упркос невремену, дошао на церемонију обележавања Дана сећања и туге, којим се обележава почетак Великог рата против нациста, пише Раша тудеј.

Док је Путин стајао испред венаца које је држала почасна стража, у једном тренутку небо се отворило и на њега се обрушила силовита киша, а Путин је стајао сам без кишобрана и све достојанствено издржао

Putin-kisa-620x350

Поред Путина, на церемонији су се појавили и високорангирани чиновници, укључујући и руског премијера Дмитрија Медведева.

– Церемонија је настављена према плану, иако је јака киша почела да пада уочи почетка, а нико од званичника није имао кишобран – наводи Раша тудеј.

Putin-kisa-2

Подсећа се и да је на данашњи дан нацистичка Немачка кренула у ненајављени напад на Совјетски Савез, иницирајући крвави четворогодишњи рат у ком је погинуло 26 милиона Совјета.

 

 

 

Телеграф

 

2 КОМЕНТАРА

  1. Прави човек велики патриота и прави најбољи председник за Русију.Да би којим случајем ова пизда и педерчина од вучића била на отвореном одмах би побегао у затворено

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*