Кнежевић: Протести и бојкот сасвим извјесни

0

Предсједник Демократске Народне Партије-Црне Горе и посланик Демократског Фронта Милан Кнежевић, је у изјави за портал Антена М казао да ако мањинске странке прихвате понуду ДПС-а његова партија а вјерује и остатак опозиције заузеће врло брзо заједнички став по питању тога.

Понуда и даље стоји, понуда је врло коректна и она је више од онога што нуди ДПС, и на њима је да одлуче да ли желе заједно са црногорском опозицијом да мијењају Црну Гору. Уколико се мањинске партије ипак одлуче за коалицију са ДПС-ом, ми смо најавили и бојкот и протесте, то су опције које су у игри и чини ми се у овом тренутку врло извјесне”, рекао је Кнежевић.

На питање да ли вјерује да ће протест и бојкот подржати грађански дио опозиције, Кнежевић је рекао:

“Ми смо се на првим састанцима опозиције договорили око неколико важних тачака-да не признамо резултате избора, да се мора истражити све у вези са такозваним терористичким ударом, да бојкотујемо конститутивну сједницу Скупштине, а било је разговора и о варијанти протеста. Очекујем да ће састанак опозиције бити врло брзо одржан, и да ћемо изаћи са заједничким ставом поводом најновијих најава о формирању Владе ДПС-а и мањинских странака”.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*