КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД: Вучић отворио Карићев тржни центар у Минску који је отворен прошле године?!

3

Премијер Србије Александар Вучић и Богољуб Карић су данас свечано отворили шопинг мол у Минску величине 200 000 квадратних метара.

– Пријатељи моји, дана­с на дан великог Просветитеља Св. Саве, и­мали смо част и велик­о задовољство да државна делегација, на ч­елу са Председником В­ладе Вучићем током званичне посете Белору­сије, отворе наш комплекс од 200.000 квадр­атних метара. – изјавио је Богољуб Карић поводом данашње церемоније свечаног отварања овог великог тржног центра у Минску.

Ово би била један сасвим уобичајена вест да исти тржни центар није већ отворен прошле године у јулу месецу. Тада је Богољуб са својом многобројном родбином заиграо колце уз белоруску народну музику.


Дневни лист Информер је подробно информисао српску јавност о отварању шопинг центра у Минску на лето 2016. године а портал БК ТВ Њуз уредно пренео ту вест.

Screenshot_4

Међутим то није сметало Карићу и Вучићу да данас поново отворе већ отворени тржни центар.

Подсећамо да је само пре месец дана Блиц спиновао српску јавност како је Вучић незадовољан пресудом Карићу и Динкићу, малтене поломио цео кабинет, те захетвао да му се објасни како је могуће да нема никаквих доказа против Динкића и Kарића.

Патриот

3 КОМЕНТАРА

  1. stalno govorim da nas bogoljub zajebava a zasto da ne,mozemu se,a sada posle ovoga,pod uslovom da je ovo bila repriza,sto me podseca na bezbrojna otvaranja autoputeva u vojvodini i srbiji,sasvim sigurno da se zajebavanje povecava uz pomoc AV,a pitanje od milion dolara je koji je dil u pitanju,nesto smrdi u drzavi danskoj.

  2. У данској одвно проветрено, а за србијицу зна се ко и шта смрди. Смрде чланови скупштине србије осим пар часних изузетака, смрди цела влада, смрде тајкуни, смрде криминалци, смрде њихови тапшачи и увлакивачи,смрде они који све то знају а ћуте, СМРДИ ПОЛА НАЦИЈЕ БРАЋО.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*