Код Ајфеловог торња пронађена девојка коју су силовала тројица миграната

0

Девојка је пронађена у Паризу свезана, а установљено је да су је силовала, тукла и гушила тројица мигранта у близини Ајфеловог торња.

Млада 19-годишња Францускиња, намамљена је на познато туристичко одредиште у Паризу, на „спој“ који је договорен преко Фејсбук-а.

Девојка је током размене порука на Фејсбук-у мислисла да разговара са 17-годишњим дечком из Туниса те се први пут састала с њим у близини своје куће у једном од предграђа Париза.

Међутим, прошле недеље увече, договорила је још један „спој“ где је очекивала пикник с истим дечком у парку Champs de Mars, у близини Ајфеловог торња. Овј пут је нападнута.

Извор близак полицији рекао је за медије: „Била је топла ноћ, а она је очекивала да ће јести јагоде и грожђе и пити Колу, а онда се догодио напад.“

Девојка је одвучена у грмље где се налазило ћебе. Потом су је напала тројица мушкараца, који су је гушили, тукли и свезали.

Жртва, чије име није наведено из правних разлога, рекла је да је недавно побегла из куће у којој је живела са мајком у париском предграђу.

Девојку је случајно пронашао пар који је трчао парком у понедељак ујутро, након што су чули чудне звукове из грмља. Девојка је лежала потпуно гола и била је у стању шока.

Полиција је преко рачунара брзо открила место боравка тројице мушкараца, који су били смештени у једном париском хотелу. Ухапшени су пре него су покушали побећи у Немачку у понедељак.

Нико од њих није имао документе, а сви тврде да су стари 17 година и да долазе из Туниса и траже азил. Да напоменемо само како Тунис није земља погођена ратом те је једна од стабилнијих земаља арапског света.

Одређеним проверама установљено је да су мушкарци много старији те да вероватно долазе из Алжира.

„У току је истрага како би смо установили ко су они заиста и шта раде у Француској,“ рекао је неименовани извор.

Сва тројица негирају силовање, тврдећи како су учествовали у „добровољном сексуалном чину“ с девојком.

Тројац је задржан у притвору, док је девојка смештена под надзор социјалних служби.

Извор: express.co.uk

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*