Kојо и Саша Јанковић у сукобу: „Кад је Глоговцу нуђено да говори у кампањи – ПРЕВИШЕ ЈЕ НАЦИОНАЛАН!“

0

Један пост на Инстаграму изазвао је лавину ружних речи…

Пост Славице Јанковић на Инстаграму изазвао је буру на друштвеним мрежама после жестоке реакције глумца Николе Kоја, после чега је уследило и укључивање Саше Јанковића, као и оних који бране или нападају то што је супруга лидера Покрета слободних грађана направила спорну монтирану фотографију на којој је недавно преминули глумац Небојша Глоговац.

Славица Јанковић је на свом Интаграм налогу објавила монтирану фотографију на којој је са леве стране Небојша Глоговац у полусавијеном положају,а на десној она са супругом Сашом Јанковићем, уз коју стоји коментар „С премијере Хамлета. Нека ти је вечна слава“.

Никола Kојо је на Твитеру написао:

„Тако… Нек се клања сад у твојој монтажи… Нек допринесе твојој величини! Kад је нуђено да говори у кампањи: ‘Превише је националан'“, написао је Kојо.

У другом твиту, објавио је:

„И ово је сигурно боље него коришћење мртвих глумаца у ‘Залупи врата’… Ипак је Глоги свежији… А и џабе је, је л’ да? Го.вна једна… “ објавио је Kојо.

Реаговао је и Саша Јанковић који се обратио директно познатом глумцу.

„Никола, срели смо се неколико пута у животу, причали једном, можда двапут, површно. Та мржња није стварно твоја, особа која ти ју је усадила није ти пријатељ ништа више но што је данас мени. Оружје си најличније освете и чиниш људску неправду. Та улога те није достојна“, написао је Јанковић.

У другом твиту је тражио да објасни када је то Јанковић одбио Глоговца.

„Никола, најлепше те молим, пошто је бити човек важније од свега, да кажеш када си ти то од мене, или неког мог, и кад, чуо да је онај чијој се жени извињавам због овог блата, ‘сувише националан’ и да због тога или било чега другог не може да говори?

У трећем твиту, Јанковић је поновио молбу.

„Никола, прошло је 24х без одговора и још једном те, упркос увредама, љубазно молим за одговор на људско питање које сам ти јуче поставио. И на још једно: зашто, ако си ме (или неког мог) чуо да нећу и зашто нећу да он прича, зашто си ти говорио на завршном митингу?“

Kако пише дневни лист „Блиц“, Јанковић је још једном демантовао да је одбио подршку Глоговца јер је „превише националан“.

„Никада се тако нешто није десило. Никад. Све је супротно“, рекао је он за Блиц, додајући да је Глоговац учествовао у предизборном споту пошто га је он лично замолио за то уз кафу у локалу у Улици Страхињића бана.

„Нуђено му је више пута да говори на ком год скупу жели. Био је на завршном скупуали није говорио, то је био његов избор. Срамно је лажима злоупотреблавати покојног глумца. Од Kоје, упркос начину на који се обратио мени и мојој супрузи, јавно сам тражио да каже када је чуо то тоје написао од мене или од неког мени блиског. Пошла су 24 сата без одговора“, рекао је Јанковић.

Никола Kојо се више није оглашавао.

Славица Јанковић је обрисала фотографију.

 

 

 

 

 

 

Недељник

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*