Kojo i Saša Janković u sukobu: „Kad je Glogovcu nuđeno da govori u kampanji – PREVIŠE JE NACIONALAN!“

0

Jedan post na Instagramu izazvao je lavinu ružnih reči…

Post Slavice Janković na Instagramu izazvao je buru na društvenim mrežama posle žestoke reakcije glumca Nikole Koja, posle čega je usledilo i uključivanje Saše Jankovića, kao i onih koji brane ili napadaju to što je supruga lidera Pokreta slobodnih građana napravila spornu montiranu fotografiju na kojoj je nedavno preminuli glumac Nebojša Glogovac.

Slavica Janković je na svom Intagram nalogu objavila montiranu fotografiju na kojoj je sa leve strane Nebojša Glogovac u polusavijenom položaju,a na desnoj ona sa suprugom Sašom Jankovićem, uz koju stoji komentar „S premijere Hamleta. Neka ti je večna slava“.

Nikola Kojo je na Tviteru napisao:

„Tako… Nek se klanja sad u tvojoj montaži… Nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: ‘Previše je nacionalan'“, napisao je Kojo.

U drugom tvitu, objavio je:

„I ovo je sigurno bolje nego korišćenje mrtvih glumaca u ‘Zalupi vrata’… Ipak je Glogi svežiji… A i džabe je, je l’ da? Go.vna jedna… “ objavio je Kojo.

Reagovao je i Saša Janković koji se obratio direktno poznatom glumcu.

„Nikola, sreli smo se nekoliko puta u životu, pričali jednom, možda dvaput, površno. Ta mržnja nije stvarno tvoja, osoba koja ti ju je usadila nije ti prijatelj ništa više no što je danas meni. Oružje si najličnije osvete i činiš ljudsku nepravdu. Ta uloga te nije dostojna“, napisao je Janković.

U drugom tvitu je tražio da objasni kada je to Janković odbio Glogovca.

„Nikola, najlepše te molim, pošto je biti čovek važnije od svega, da kažeš kada si ti to od mene, ili nekog mog, i kad, čuo da je onaj čijoj se ženi izvinjavam zbog ovog blata, ‘suviše nacionalan’ i da zbog toga ili bilo čega drugog ne može da govori?

U trećem tvitu, Janković je ponovio molbu.

„Nikola, prošlo je 24h bez odgovora i još jednom te, uprkos uvredama, ljubazno molim za odgovor na ljudsko pitanje koje sam ti juče postavio. I na još jedno: zašto, ako si me (ili nekog mog) čuo da neću i zašto neću da on priča, zašto si ti govorio na završnom mitingu?“

Kako piše dnevni list „Blic“, Janković je još jednom demantovao da je odbio podršku Glogovca jer je „previše nacionalan“.

„Nikada se tako nešto nije desilo. Nikad. Sve je suprotno“, rekao je on za Blic, dodajući da je Glogovac učestvovao u predizbornom spotu pošto ga je on lično zamolio za to uz kafu u lokalu u Ulici Strahinjića bana.

„Nuđeno mu je više puta da govori na kom god skupu želi. Bio je na završnom skupuali nije govorio, to je bio njegov izbor. Sramno je lažima zloupotreblavati pokojnog glumca. Od Koje, uprkos načinu na koji se obratio meni i mojoj supruzi, javno sam tražio da kaže kada je čuo to toje napisao od mene ili od nekog meni bliskog. Pošla su 24 sata bez odgovora“, rekao je Janković.

Nikola Kojo se više nije oglašavao.

Slavica Janković je obrisala fotografiju.

 

 

 

 

 

 

Nedeljnik

POSTAVI ODGOVOR

*