Коначно је откривено Теслино „тајно оружје“

0

Коначно је откривена велика тајна Николе Тесле, такозвано “Теслино тајно оружје”, за којим народи Балкана, или бар они који Теслу сматрају својим, трагају већ више од пола века, пише duhovnamisao.com

Након много година трагања и проучавања списа Николе Тесле, откривено је дуго тражено Теслино тајно оружје. Вођа истраживачког тима, који је желео да остане анониман, саопштио је следеће:

Забрањени проналазак Николе Тесле: Како је српски геније ућуткан у крвавој борби за новац!

“Веома смо узбуђени што смо у прилици да свим грађанима откријемо ову тајну, чије смо постојање наслућивали и до које смо покушавали доћи читав низ година. Уколико буде искоришћено, ово тајно Теслино оружје омогућиће народима Балкана да постану озбиљнији фактор на светској сцени”, рекао је овај извор, а затим открио о каквој тајни је реч.

“Теслино тајно оружје зове се Рад”, рекао је саговорник.

“Ово невероватно оружје, до сада непознато, омогућило је Николи Тесли да открије наизменични трансформатор, бежичну комуникацију, обртно магнетно поље, радио пренос и још неке од најважнијих проналазака у историји. Тесла је ово тајно оружје скраћено звано рад користио понекад и по 20 сати дневно.”

Рад је једна прилично недокучива врста активности, тако да ће људима на нашим просторима бити потребно доста времена да ово Теслино тајно оружје примене у пракси. Наши народи су навикли на свакодневне активности које су дијаметрално супротне Раду: испијање кафа, пуш-паузе, сплеткарење и очијукање са колегама, телефонирање, препуцавање на интернет форумима, “блејање” у кафићима, гледање и гласање за “Звезде гранда”, “Фарму” и “Великог брата”, Фејсбук, пијанке и журке до зоре, расправе о политици, договарање дилова, праћење спортских резултата, слављење Нових година и свакојаких других светковина, праћење јавног и приватног живота познатих личности, као и многе друге сличне активности.

Насупрот томе, РАД се одвија на следећи начин: седнете и усредсредите се на задатак, уклоните све што може да вас узнемирава и предано решавате проблеме, не размишљајући ни о чему осим о задатку који је пред вама. Ово оружје, уколико се примени, може народима наших простора донети неслућене промене на боље о којима углавном само маштају.

Аналитичари, међутим, наводе да ће бити веома тешко научити како се рукује овим тајним оружјем, с обзиром на то да је главна мисао која се током целог дана мота по глави просечног нашег грађанина следећа: “Где могу да нађем неког да уради ово уместо мене, а ја да се уградим у његов хонорар и да се назовем менаџером?”

Остаје само да се надамо да ће, упркос свему, успешно бити искоришћен потенцијал овог “коначно откривеног” Теслиног оружја”, духовито завршава аутор блога.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*