Кошаркаш Пековић купио Слобину вилу на Дедињу!

Председник КК Партизан и кошаркаш НБА екипе Минесота Тимбервулвс, Никола Пековић, купио је кућу бившег председника Србије Слободана Милошевића

0

Председник КК Партизан и кошаркаш НБА екипе Минесота Тимбервулвс, Никола Пековић, купио је кућу бившег председника Србије Слободана Милошевића, преноси “Блиц”

Према писању овог листа Пековић се договорио да Миром Марковић супругом Милошевића и сином Марком Милошевићем о куповини виле која има 900 квадрата.

Чувена вила у Толстојевој 33 на Дедињу где је Милошевић боравио док је био председник државе има десет спаваћих соба, шест купатила, две рецепције и две собе за пријем.

Продаје се већ 17 година, а почетна цена је била пет милиона евра. Ипак, није позната сума по којој је пазарио црногорски кошаркаш. Правни наследници виле у Толстојевој 33 су Мирјана Марковић и њена ћерка Марија Милошевић, док се Марко Милошевић свог дела одрекао у корист мајке, али је задржао право на део породичне куће у Пожаревцу.

Мира Марковић и Марко Милошевић добили су избеглички азил у Русији, па у тој држави не могу да буду ухапшени по српској потерници која је за њима расписана због сумње да су организовали групу за шверц дувана током деведесетих година.

Србија Марковићеву тражи и због оптужбе да је злоупотребила службени положај приликом расподеле станова Владе Србије 2000. године.

Марија Милошевић последњих година живи у Црној Гори.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*