Костић: Улазак Црне Горе у НАТО је опасност за све Србе у региону

0

Оно што нико од нас, потомака светог Петра Цетињског, Марка Миљанова и других бораца за слободу златну, није могао ни да замисли, учинила је антинародна власт на челу са Милом Ђукановићем.

Генерације народа у Црној Гори су се напајали духом слободарства, како у својој кући тако и кроз културу, традицију и државност. Ниједном црногорском владару до сада није пало на памет да стане на страну светског агресора, који терорише и поробљава многе државе у свету.

Овакав војни савез као што је НАТО, највише личи на Хитлерову војну армаду, Наполеонове трупе или војне формације Османске империје који су кроз историју увек били на страни непријатеља Црне Горе.

Зато је ово први пут у историји, да Црна Гора улази у један војни савез, који има за свој главни циљ да војно уништи Русију, вековног  савезника и заштитника Црне Горе.

Такође, улазак Црне Горе у НАТО је велика претња за Србију и срспки народ у региону, јер је управо тај НАТО бомбардовао и Србију и Црну Гору 1999. године, а у будућности се може тражити од црногорских власти да нападну српски народ у Србији и Републици Српској.

Уздамо се у мудрост народа у Црној Гори, да ће напокон препознати злу намеру поткупљених и уцењених црногорских политичара који су признали Косово, увели санкције Русији и сада уводе Црну Гору у НАТО.

Нека нова власт у Црној Гори која дође после ових издајника, мора одстранити из политичког и јавног живота, сваког посланика црногорске Скупштине који је гласао за улазак Црне Горе у НАТО и тако опрати образ свом часном народу у Црној Гори и пред  прецима и пред потомцима.

 

мр Иван Костић, Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*