Kostić: Ulazak Crne Gore u NATO je opasnost za sve Srbe u regionu

0

Ono što niko od nas, potomaka svetog Petra Cetinjskog, Marka Miljanova i drugih boraca za slobodu zlatnu, nije mogao ni da zamisli, učinila je antinarodna vlast na čelu sa Milom Đukanovićem.

Generacije naroda u Crnoj Gori su se napajali duhom slobodarstva, kako u svojoj kući tako i kroz kulturu, tradiciju i državnost. Nijednom crnogorskom vladaru do sada nije palo na pamet da stane na stranu svetskog agresora, koji teroriše i porobljava mnoge države u svetu.

Ovakav vojni savez kao što je NATO, najviše liči na Hitlerovu vojnu armadu, Napoleonove trupe ili vojne formacije Osmanske imperije koji su kroz istoriju uvek bili na strani neprijatelja Crne Gore.

Zato je ovo prvi put u istoriji, da Crna Gora ulazi u jedan vojni savez, koji ima za svoj glavni cilj da vojno uništi Rusiju, vekovnog  saveznika i zaštitnika Crne Gore.

Takođe, ulazak Crne Gore u NATO je velika pretnja za Srbiju i srspki narod u regionu, jer je upravo taj NATO bombardovao i Srbiju i Crnu Goru 1999. godine, a u budućnosti se može tražiti od crnogorskih vlasti da napadnu srpski narod u Srbiji i Republici Srpskoj.

Uzdamo se u mudrost naroda u Crnoj Gori, da će napokon prepoznati zlu nameru potkupljenih i ucenjenih crnogorskih političara koji su priznali Kosovo, uveli sankcije Rusiji i sada uvode Crnu Goru u NATO.

Neka nova vlast u Crnoj Gori koja dođe posle ovih izdajnika, mora odstraniti iz političkog i javnog života, svakog poslanika crnogorske Skupštine koji je glasao za ulazak Crne Gore u NATO i tako oprati obraz svom časnom narodu u Crnoj Gori i pred  precima i pred potomcima.

 

mr Ivan Kostić, Dveri

POSTAVI ODGOVOR

*